- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
Никво значение няма бюста.МОМИЧЕТА гледайте се в лицето как изглеждате не дали са ви хубави циците!
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Еми мсиля,че не трябва да има голямо значение дали са големи,средни,малки и т.н. циците,но аз лично момичето което се занимаваме мога да кажа,че има доста,доста големи гърди....Първоначално написано от Palpatin
Аз си падам по малки дори някой път и средните не са чак толкова готини.
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
[quote="sifon4o"]квото и да си говориме едно момче като види момиче и гледа циците първо[/quo значи не е така
![]()
за мен е по важен задника отколкото циците
така е и с всички мой приятели . така че момичета гледаите да имате яки дупета
![]()
![]()
За мен тези тук са идеални
http://prikachi.com/images/515/2214515t.jpg![]()
+1Първоначално написано от stupid0boy
[quote="l3thal"]и след това написах - като видиш момиче се има предвид отпред тоест в лице - тогава се гледат циците.. ако е в гръб няма да и гледаш косата яПървоначално написано от sifon4o
![]()
the game
[quote="sifon4o"]Грешкааа, първото нещо което се гледа е дали не е дебела.Първоначално написано от l3thal
![]()
Размера на циците е важен колкото да съответства на размера на тялото и най-важното е формата им е да привлича окото. Не е важно едни гърди да са големи или много големи. Аз лично много се радвам на B или C чашка стига да и отиват, най-важното е да са стегнати![]()
На първо място е чара,задника ... след това тялото ... след това дали е красива... няма значение колко са и големи циците ... но ако го има в повече е плюс ...
Има значение ако си обсебен от самите тях, или както се пееше в една песен си цицоман, късно спрял да суче![]()
Моето момче не е сукало като бебе, защото майка му се е разболяла. И казва, че сега сигурно за това толкова много обича цици. Добре, че моите взеха да растат последната година, че да го радвам.![]()
аз мисля че гледа дупето и лицетоПървоначално написано от Haker4ity
за първо впечзтление циците играят ОГРОМНА роля. Като видия една жена и като я огледам в началото да и направя визуален тест доста ще и помогнат да го спечели.
добре казаноооYourDream написа:
Много се дразня на момчета ,за които големите гърди са най-важни.Ако ние момичетата избирахме момчетата по дължина и дебелина, една огромна част от тях щяха да си стоят самотни..Супер повърхностно е да харесваш момиче само заради размера на сутиена и.![]()
![]()
![]()
![]()
Или задникааПървоначално написано от Haker4ity
++Първоначално написано от ElectricFuneral
ami li4no za men razmera na cicite ne e ot golqmo zna4enie. vajnoto e momi4eto da mi haresva , da e gotina v lice i da mi dopada kato harakter za da moga da izpitam udovolstvie kato go pravq. Cicite sa prosto kato edin bonus kum priqtnoto izjivqvane. Estestveno 4e vsqko mom4e se vazbujda pri vida na edra cica , no ne tova e nai-vajnoto. Slu4valo mi se e da pravq sex s momi4eta koito bukvalno sa ploski kato daska , no vapreki tva sam ostaval mnogo o4arovan ot tqh.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Да, обръщам внимание, разбира се, но определено едните цици няма да са причината да тръгна с едно момиче![]()
Първоначално написано от c0ci
Mnogo si prava....ama mn. Ne samo cicite pravqt tqloto sexy. vajna e cqlostanata viziq. az 4estno kazano obra6tam vnimanie nai-ve4e na dupeto , krakata i korema. Super mnogo se kefq na malki stegnati dupeta i hubavi oformeni kraka.......cicite sa mi na mn mn mn zaden plan. ima dale4 po vajni ne6ta.......ako momi4eto primerno e nqkoq mirizliva i grozna sas splastena kosa edvali 6te i pomognat golemite cici da si nameri gadje![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Съгласна съм. Това е повдигащ сутиен (малката лентичка под чашките върши чудеса)... Тааа, ако това са "добре", вече и аз съм щастливаПървоначално написано от tnp123
![]()
Imam vapros i se izvinqvam za latinicata..
Mom4etata da otgovorqt, proli4ava li si istinskiq cicoman po vreme na sex, ako pravite sex s momi4e s malki gurdi, mahate li i bluzkata, pipate li q ili ne obru6tate nikakvo vnimanie na taq oblast.
Az sym s malki gurdi, i tva sam go zabelqzala.. i si mislq, 4e ako imax po-golqm biust toi 6te6e da mu obru6ta po-golqmo vnimanie..
I momi4etata mogat da spodelqt, vapreki 4e tuk pove4eto sa sas sredno golemi gurdi![]()
Истинският цицоман 100% проличава най-вече по време на секс, защото заниманията му с женските гърди са необходимо и задължително условие да се възбуди до краен предел. Поне така съм чел и чувал.
Един съвет от мен - никога не се депресирай заради размера на гърдите ти, защото винаги ще се намерят сума мъже да ги харесат и оценят такива, каквито са.
А и не женските гърди са най-важното за хубавия и пълноценен секс.
Az li4no ne se depresiram, ne se i komplexiram, na men si mi haresvat, pyk i za tqloto mi sa dobre (75A)... prosto sym govorila s moq priqtelka i na neq tva i pravi vpe4atlenie..Kompensiram s dupe
![]()