- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
Каквото и да си говорим момчетата ОБИЧАТ ГОЛЕМИ гърдиОбаче досега никое не се е оплакало от моите,макар да не са като на Памела Андерсън или на Андреа
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Няма нищо по-хубаво от малките и стегнати цици.Не ти трябва сутиен,като станеш на 50 няма да ти увиснат до колената.
Че обичаме, обичаме. Но не това е най-важното. То и жените обичат големи членове, но не всяка се урежда (или може да побере нормално) такъв. Както вече казах, големите гърди са хубав бонус, но не те са водещото при свалка или секс.
Конкретен пример: преди няколко вечери бях на диско, и на една позната сестра й обра точките с буквално огромен бюст (не знам коя е най-голямата чашка, но би й отивала), но на мен ми хареса много повече една девойка със страхотна усмивка и чар и по-скоро малки гърди.![]()
Преди доста се комплексирах относно размера на гърдите ми..
Но с времето осъзнах, че дори с чашка B не ми липсва внимание от мъжката страна.
Всеки показва това, което има.
Някои дупе, крака, гърди... други пък си показват сланината... хахх
аз съм на 13 и носа Б и Ц защото Б ме малко стягатПървоначално написано от MochaOnMyLips
![]()
![]()
*опитва се да игнорира факта, че на 13 е била плоска като дъска*
![]()
Има ли някакво значение дали носи ДД или а75 ?Първоначално написано от MochaOnMyLips
http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..
Нормални добре структурирани![]()
![]()
Най напред ме интересума лицето и дали има добра фигура. Гърдите са важни, но остават малко на заден план. Харесвам момичета с по-малки такива, но ако са по-големи не е проблем - гърди са все пак..![]()
Зависи от момчето.. но мога да кажа, че някой от бившите ми гаджете са ходили с мен точно заради това.. което хич не ме кефи. Не би трябвало да ме преценяват по чашката или по гръдната обиколка.
аз ги харесвам малки и стегнати![]()
нормално момчетата да ги интересува това....на мен ми харесват нормални и стегнати ....
![]()
Всякакви само да не стигат до чорапките или пък даа ги няма :>
Средни ест, но не ми е фактор.![]()
![]()
![]()
++Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
Sex is:
Like "Nokia" - Connecting People
Like "Nike" - Just do It
Like "Pepsi" - Ask for More
Like "Samsung" - Everyone is Invated
and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !
Ми според мен моите са малки за тея години .. няма да качвам снимки ;д .. нося 70-75 и съм на 16![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Първоначално написано от pussucetka
Не се притеснявай майна ... такова нещо като малки гърди не съществува ... или ги има или ги няма ...
Предпочитам да има по-големи гърди, от колкото да няма. Разбира се това не е определящо.
Ми аз пък лично много повече харесвам малките гърди.Може да ви се стори странно но аз харесвам точно малките.Изглеждат ми по сладки и хубави.Пък и попринцип не ми е много приятно да видя някакви увиснали гърди.Затова според мен тва е най добрия избор.
Ъхъ. И аз съм така, с тази разлика, че гоня 18. И като са рекли, че няма да растат, не растат и това е.Първоначално написано от pussucetka
Какво да се прави, плоска ще съм си.
![]()
Обикновено 90% процента от момчетата се интересуват от гърдите но има и по-нормални :-о
Но пичовете само тва ги интересува![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% всеки го интересуват ... но не е определящ фактор а само плюс към всичко останало ...
Определено заглеждам жените с голям бюстНо странно, харесвам тези с по-малък такъв. Колкото за чашка Б . Абе, важното е да подхождат на тялото.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Жената без цици е като село без основно училище......няма от къде да започнеш!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Ice_b0x
Сетих се за моето село. Няма никакво училище![]()
![]()