.
Отговор в тема
Страница 8 от 12 ПървиПърви ... 456789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 297
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Мда, най-важното е ти да се чувстваш добре.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Каквото и да си говорим момчетата ОБИЧАТ ГОЛЕМИ гърди Обаче досега никое не се е оплакало от моите,макар да не са като на Памела Андерсън или на Андреа
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Няма нищо по-хубаво от малките и стегнати цици.Не ти трябва сутиен,като станеш на 50 няма да ти увиснат до колената.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Че обичаме, обичаме. Но не това е най-важното. То и жените обичат големи членове, но не всяка се урежда (или може да побере нормално) такъв. Както вече казах, големите гърди са хубав бонус, но не те са водещото при свалка или секс.

Конкретен пример: преди няколко вечери бях на диско, и на една позната сестра й обра точките с буквално огромен бюст (не знам коя е най-голямата чашка, но би й отивала), но на мен ми хареса много повече една девойка със страхотна усмивка и чар и по-скоро малки гърди.

Преди доста се комплексирах относно размера на гърдите ми..
    Но с времето осъзнах, че дори с чашка B не ми липсва внимание от мъжката страна.
    Всеки показва това, което има.
    Някои дупе, крака, гърди... други пък си показват сланината... хахх

Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Снимка няма да пращам, но и според мен златната среда си е златна. Големите гърди могат да изглеждат вулгарно, особено с по-голямо деколте, а прекалено малките няма да казвам, защо не ги харесвам чак толкова . Има си причини А да е acceptable, B - beautiful, C - colossal, D - dreadful, E - enormous и F - frightening. B сме си най-добре , много момчета могат да потвърдят.
    аз съм на 13 и носа Б и Ц защото Б ме малко стягат

*опитва се да игнорира факта, че на 13 е била плоска като дъска*

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    *опитва се да игнорира факта, че на 13 е била плоска като дъска*
    Има ли някакво значение дали носи ДД или а75 ?
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

Най напред ме интересума лицето и дали има добра фигура. Гърдите са важни, но остават малко на заден план. Харесвам момичета с по-малки такива, но ако са по-големи не е проблем - гърди са все пак..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Зависи от момчето.. но мога да кажа, че някой от бившите ми гаджете са ходили с мен точно заради това.. което хич не ме кефи. Не би трябвало да ме преценяват по чашката или по гръдната обиколка.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    аз ги харесвам малки и стегнати

нормално момчетата да ги интересува това.... на мен ми харесват нормални и стегнати ....

Всякакви само да не стигат до чорапките или пък даа ги няма :>

Средни ест, но не ми е фактор.

Град
    Philippines
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    аз ги харесвам малки и стегнати
    ++
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Ми според мен моите са малки за тея години .. няма да качвам снимки ;д .. нося 70-75 и съм на 16
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Ми според мен моите са малки за тея години .. няма да качвам снимки ;д .. нося 70-75 и съм на 16

Не се притеснявай майна ... такова нещо като малки гърди не съществува ... или ги има или ги няма ...

Супер фен Аватара на radeberger
    Предпочитам да има по-големи гърди, от колкото да няма. Разбира се това не е определящо.

Град
    Стара Загора
    Ми аз пък лично много повече харесвам малките гърди.Може да ви се стори странно но аз харесвам точно малките.Изглеждат ми по сладки и хубави.Пък и попринцип не ми е много приятно да видя някакви увиснали гърди.Затова според мен тва е най добрия избор.

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Ъхъ. И аз съм така, с тази разлика, че гоня 18. И като са рекли, че няма да растат, не растат и това е. Какво да се прави, плоска ще съм си.

Обикновено 90% процента от момчетата се интересуват от гърдите но има и по-нормални :-о
    Но пичовете само тва ги интересува

100% всеки го интересуват ... но не е определящ фактор а само плюс към всичко останало ...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Определено заглеждам жените с голям бюст Но странно, харесвам тези с по-малък такъв. Колкото за чашка Б . Абе, важното е да подхождат на тялото.

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    Жената без цици е като село без основно училище......няма от къде да започнеш!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Жената без цици е като село без основно училище......няма от къде да започнеш!!!!

Сетих се за моето село. Няма никакво училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си