.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

2-ра братовчедка ! ПОМОЩ !

Здравейте,
    Имам 2-ра братовчедка с която се познаваме много добре.Доста сме преживели заедно...Но работата е следната че се влюбих в нея и макар невъзможна да е любовта ни тя иска да правим анален секс (предполагам защото иска да остане девствена ) .Вие какво мислите по-въпроса ? Мислите ли че е откачено ?

P.С. МОЛЯ ОТНЕСЕТЕ СЕ СЕРИОЗНО КЪМ ТЕМАТА...НЕ Е ШЕГА ...

Да откачено е.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

пич разбирам проблема ти,но по-добре да не го правите,защото ... незнам просто не ми се струва редно все пак сте семейство и после може да съжалявате.

Аз също си падах по братовчедка ми като бях на 10 хДД.... ДА, откачено е!.... Правете каквото мислите, че е добре.... ИМАШ 1 ЖИВОТ... ЖИВЕЙ ГО КАКТО ТИ Е НА КЕФ!!! ... << Това е цитат на едно моя приятелка :]
    It's too late...

Град
    Бургас
    Както ВИЕ си решите ако толкова го желаете действайте.

втори братовчеди сте
    кво ти пука..

отвратително
    и иска в гъза не толкова заради дествеността си,а колкото да няма кръвосмешение...ама пак си е извратено.

кажи че се ебаваш
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Между другото само да добавя един приятел в този случай би ти казал "Х*й род не признава" ако искаш послушай него,но аз не бих :P все пак ти си решаваш.

Човече направи го няма да съжеляваш... поне след време като се сетиш ще си казваш боже колко откачено лапе съм бил ... живей за момента може да ти кареса
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Братовчедите и Братчедките не са от дадената кръвна линия така че е невъзможно кръвосмешение

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
    Братовчедите и Братчедките не са от дадената кръвна линия така че е невъзможно кръвосмешение
    Първите ти братовчеди са ти близки колкото родителите ти от кръвна гледна точка ...Все пак майка им или баща им са една и съща кръв с един от твоите родители Колкото до темата Малко извратено ми се струва ,няма значение ,че ти е 2-ра братовчедка , не бих го направил,ама пък ако толко не те свърта заради тая мисъл, давай , няма да се лишаваш пък

Брак е възможен с терти братовчеди най-много - така се подсигурява липса на каквото и да е кръвосмешение. Втора братовчедка значи, че сте прекалено близки роднини. От друга страна обаче, след като не сте тръгнали да си правите малки, няма биологичен проблем да спиш с нея. А как след две години примерно ще я гледаш в очите, ти си знаеш. Никой не мопже да вземе такова решение вместо теб, защото всеки такъв случай е строго индивидуален и много зависи от взаимоотношенията ви.

Град
    Пазарджик
    Ауе газ яко и няма да се плашиш !
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

момичета много ... ще намериш друга ... любов глупости бла бла

Мале тука във всяка тема тъне от НЕГРАМОТИЯ ДО ШИЯ...ужас

2-ри братовчеди са 6-та степен на родство. По гражданските и по църковните закони е забранено сключването на брак до 4-та степен включително - тоест 1-ви братовчеди. С други думи, ако нямаш морални задръжки - чеши яко

Повече от фен Аватара на c0ci
    Абе като бях на 11-12 и аз бях уж влюбена в моя батко ( 2-ри братовчед) ама сега ми изгелжда смешно...хммм няма ли толкоз други момичета към които да се запътиш??

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Абе като бях на 11-12 и аз бях уж ...хммм няма ли толкоз други момичета към които да се запътиш??
    A бе може и да има ама тепърва трябва да ги кандардисва, а тая напраО готова

Пич ! Давай смело - имам личен опит Гот е

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ми според мен е отвратително..Все пак ти е роднина.. - втора братовчедка
    И мисля,че след време и двамата ще съжалявате..Но вие си решавате..

Едит:И случайно като те попитат:
    "С коя ти беше първия път",ти ще отговориш:
    "ами с братовчедка ми"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Човеко като ти се отдава вазможност нз защо се чудиш?? разбий и анала и това е!!

за да не докарам на момичето анален дискомфорт ще кажа: Помисли дали ще ти е неудобно от нея после, има много момичета.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Надуй и трътката щом иска!Едно време са се женили брат и сестра да развалят кръвта ти за 2-ра братдчедка - на шуринайка ми зълвен девер
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Това е брутално,брат!!Никога не бих го направил Някак...Все едно правиш грях ... Това е моето мнение

:

аз съм на мнение : пръсни и цефта и да нети пука Х*й род непризнава ! а и си е кеф в гъза са изебете 10 пъти после нема да ви е неудобно :P

и какво като сте втори братовчеди бе.. давай.. ЖИВЕЙ ЗА МОМЕНТА! моя първи братовчед е толко сексииии че направоо
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си