- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2-ра братовчедка ! ПОМОЩ !
абе хора кво ви става вие сте откачени и побъркани и направо бахти шалтерите дет сте, Отврат
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Aз като малък 6-7 клас харесвах супер много 1-та си братовчедка,Но това е откачено,не го прави!
Баща ми навремето е ходел 7 години с една жена още от деца. Когато тя е била на 19, а той на 20 са го направили. След време обаче тя е умряла като е паднала от една скала и скоро след това баща ми е разбрал, че те са били братовчеди...баба има 7 сестри и малко трудно татко ще си знае цялата рода.
На мен ми се струва изродско подобно нещо, но ти си решаваш. Животът се живее само веднъж. Аз лично съм правила много неща в този живот и колкото и грешки да съм допускала на съжалявам нито за една, понеже от нея съм си научила урока и това ме предпазва да правя други грешки.![]()
Не прави простотии, после ще осъзнаеш колко е било нелепо и глупаво.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Ако бях на теб, не бих. Братовчедка ти е и то 2ра! Все пак решението си е твое, тук даваме просто съвети, но наистина- замисли се сериозно какво точно искаш и какви са възможните последици след това.
Натисни тигър![]()
Първоначално написано от JoroTanka97
Краво , пиши на кирилица !
По темата- Недей ... не си струва ...!![]()
Обичам те !
Тя ти е братовчедка .. как може изобщо да си мислиш такива работи .. незнам тъпо е и след време ако се разбере.. че си я оправил ..незнам според мен не е редно да се стигат до такива работи .. както казаха вече момичета бол .. точно братовчедка си .. то е ясно че като стане веднъж .. ще стане и 2 .. после и 3 .. и така до кога ;]
СииРРииОззНуууу ???Първоначално написано от ozzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еи дрисльо стига си спамил темите,олигофрен малък вари някаде си играи с малкия си ''разбивач на аисберги''Първоначално написано от JoroTanka97
<3
Незнам пич,на твое място предполагам,че щях да го направя.Но все пак решаваш ти.. не ти е сестра в крайна сметка.
Да, извратено е !!! Толкова ли няма други момчета и момичета за вас.
Нали не са брат и сестраПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
Абе кръвосмешение ще е, ако си имат дете бе. Кво значение има дали ще я чука в задника или неПървоначално написано от Alex4o0o
![]()
кво ти пука анален секс кво кат ти е 2 ра братовчедка ако страстите са неударжими действай а и да са ударжими пак действай![]()