.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Град
    New York

Мисия Лондон (2010)

С нетърпение чакам да го гледам на кино. Какво мислите, интересен ли ще е ? Според мен много! xD

# Ревю: Когато властната съпруга на българския президент Деворина Селянска (Ернестина Шинова) решава да даде високопоставен прием в Лондон, новоназначеният с протекциите й посланик Варадин Димитров (Юлиан Вергов) получава една единствена задача – да уреди присъствието на Нейно Величество Елизабет II.
    В Лондон, Варадин се оказва обграден от безумна плеяда колоритни персонажи, между които готвачът на посолството Коста Баничаров (Любомир Нейков), изпадналият актьор-далавераджия Чаво Толоманов (Георги Стайков), дизайнер‐пироман (Коцето Калки), руски мафиоти, красиви жени наемни убийци, детективи от Скотланд Ярд и не на последно място – красивата студентка‐стриптизьорка Катя (Ана Пападопулу), която чисти кабинета му, но всъщност работи като принцеса.
    Докато се опитва да обуздае пълната анархия, царяща в посолството, Варадин вижда уникален шанс да изпълни поставената му невъзможна мисия, когато на изискан прием получава от лорд Дийн Карвър (Дейвид Колинс) визитка на пиар агенция с контакти сред най-елитните кръгове на британското общество. Това, което посланикът не знае е, че ”агенцията” всъщност предоставя услугите на двойници, които изпълняват фантазии от по-интимно естество, и че зад чаровния и обаятелен образ на нейния собственик Робърт Зиблинг (Алън Форд) се крие изпечен комбинатор.
    С наближаването на знаменития прием, Варадин започва да открива, че в абсурдния свят, в който се намира, колкото повече нещо се оплесква, толкова повече си идва на мястото. Принуден да заиграе опасна игра, посланикът се впуска в невероятно приключение, което кулминира в безумно смешен химн на човешката глупост и суета.
    Във филма участват още Орлин Горанов (президентът), Томас Арана (Томас Мънроу), Славчо Пеев (консул Мавродиев), Розмари Лийч (мис Кънингам), Джонатан Райланд (Дейл Ръдърфорд), Ралф Браун (детектив Колауей). Режисьор е ДИМИТЪР МИТОВСКИ. Филмът е по сценарий на АЛЕК ПОПОВ, ДЕЛЯНА МАНЕВА и ДИМИТЪР МИТОВСКИ. Продуценти са ДИМИТЪР МИТОВСКИ и ИВАН ДОЙКОВ.
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

и аз нямам търпение, а любимата ми фраза от филма (трейлара) е "nice a?" много ме забавлява

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    и аз нямам търпение вече.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    и аз нямам търпение вече.
    и аз и аз
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Еее очаквам, че няма да ме разочарова този филм. Не ми допада българското кино попринцип, както и сериалите, но се надявам този филм да е по-различен
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Nice, a?

Град
    Varna
    Е са си еб@ мамамата

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Мисля да го гледам,само защото е български филм, иначе по рекламата не ме впечатли особено

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Утре ще ходя да гледам Сблъсъкът на титаните ,а този най-вероятно ще остане за следващия уикенд ,ако имам пари де.
    И аз имам очаквания към тоя филм.

Днеска отивам да го гледам.Дано си заслужава.

някой от вас чел ли е Алек Попов?

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Мисля да го гледам,само защото е български филм, иначе по рекламата не ме впечатли особено
    да,и аз

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ще се гледа
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    ще го гледам
    Humans need fantasy to be human.

Който има очаквания към филма да знае, че те ще бъдат оправдани.

СТРАШЕН Е! Много весел, много забавен, и сефте героите не са сдухани, сприхави и/или троснати. Много ми хареса, забъркали са истинска интрига и е много забавно, докато го гледаш.
    Цялата зала се смя на висок глас - този филм просто е единствен по рода си засега. Качествена комедия е и колкото добри отзиви да сте чували за него, да знаете, че не са напразно

Единственият лееееекичък кусур е, че малко накрая беше като подигравка, обаче като цяло филмът е 10/10 (десет от десет :р)

Доволна съм и ако си го намеря на ДВД ще си прежаля парите, за да си го имам.

пп. Авторке, намали малко резюмето, че няма да има за какво да отидат хората да го гледат По-забавно е като не се знае кой какво и как, а в резюмето 50% от филма е разкрит.

Мега фен Аватара на xoxi
    Не ми звучи интересно.
    Не мислех да го гледам, но мнението на jghgh ме разколеба малко. Може би ще се предам. Не си падам по българското кино, само защото има страшно малко стойностни филми.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Ивагакуре
    Гледах го днеска, абсолютен трепач ..!!
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Вече не издържам трябва да го гледам. От както излезе и започнаха да се пишат мнения колко е добър изгарям . Накрая ако на никого не ме су ходи с мен сама щи отида.

Град
    Варна
    ще го купя ще го гледам и после отново
    после ще си го купя отново независимо дали ми харесва или не

четох книгата и не ме впечатли много, но от трейларите на филма останах очарована, нямам търпение да го гледам

И аз искам да го гледам макарче няма да ходя на кино щото незнам дали ще си заслужава ако някой го гледа да казва

Ай вече да го пускат в нета че нямам пари за кино
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Гледах го днеска, абсолютен трепач ..!!
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Супер фен Аватара на Transform
    Рекламата е яка , филма значи е хубав

Aбсолютна загуба на време.
    Рекламата е яка, филмът не струва.
    Няколко свежи лафа и толкоз.
    Жалко де, имах големи очаквания.
    Лошото е, че огромни тълпи имаше - масовата истерия е голямо чудо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си