.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Искам да напълнея

Някакви начини да напълнея без да ми се лепи всичко в корема има ли?
    Пия бирена мая - няма ефект, не ми казваите да ям мазно, защото само ми се лепи в корема и сега няма как да премахна тези мазнини там.
    И идеи за спорт не ми даваите..правя упражнения редовно.Нищо не ми помага ..вече се отчайвам

Мега фен
    Ориз, картофи, спагети, пилешко, свинско, телешко, млечни продукти, сушени плодове, ядки яйца.
    Направи си балансиран режим на хранене. (;

Тоест да ям в точно определен час ?

Нещо такова.Ако наистина искаш да напълнееш яж по-малки порции но през 2, максимум 3 часа.Общо взето на ден трябва да ядеш по 6-7 пъти.. :P

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

сигурен ли си, че ще има някакъв ефект? или че по-скоро няма да ми се лепи в корема, като паласки и тн.

PinkFloydSound, попринцип ям такава храна, но и доста сладки неща и хляб

Мега фен Аватара на Infinity
    Колко тежиш в момента и колко искаш да качиш ?
    To infinity and beyond.

169см, 50 кг., но костите ми тежат.

искам да кача около 3 килограма.

Цитирай Първоначално написано от NoCaption
    169см, 50 кг., но костите ми тежат.

искам да кача около 3 килограма.
    аз съм по-същия начин аз ям малко на през 2-3 часа
    и не ми се лепи нищо

Мега фен Аватара на Infinity
    Хора я си се хранете и не мислите само за глупости.
    Храните се нормално , здрави сте - какво искате повече ?
    Хората всичко дават само и само да не им се лепи вие тука сте тръгнали да се оплаквате !!
    След като това не ви се отразява на здравето значи всичко е ОК.
    Ако толкова искате да качите по-добре спортувайте , ама не упражнения , СПОРТ , за да заякнете.
    To infinity and beyond.

Град
    New York ~
    Бях гледала една диета в едно мое списание: как да напълнееш, ако я намеря ще ти я напиша, а и 50 кг според мен са си напълно добре

Мега фен
    Град
    София
    Аз мога само да си мечтая да стана 50кг, а съм и доста по- ниска( с около 4 см ) Та ако ти се лепи попринцип на корема, няма как да започнеш да пълнееш и да не пълнееш там. Поне аз не знам за такова чудо. Мисля си ако правиш упражнения и един вид да "правиш мускули", може би ще се получи желания резултат. Но до тогава- белтъци

^ е, да ама аз вече имам мускулна маса по краката и ако стане още повече ще изглежда мъжествено.
    За вас може 50кг да са достатъчни, но аз при мен кокала е по-тежък и изглеждам по-слаба, плюс това съм висока и гледката е по-зле
    И ми писна всеки втори да ми повтаря колко съм слаба, да напълнея, да ям повече или пък, че имам луфт.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Хаха мен питаш ли ме като съм 169 и съм 43 килограма на 15 г. Вече са ми свикнали по-висока съм от повечето момичета,имам луфт не само заради това че съм слаба,но и защото съм тренирала разни спортове.Сега у нас си правя упражнения само и само да имам мускулна маса,най вече на краката,но като си помисля,че сега не ми се лепи,след години другите ще са адски дебели,а аз ще съм като манекенка,така че успокой се.Аз го преживях вече тва.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Хаха мен питаш ли ме като съм 169 и съм 43 килограма на 15 г. Вече са ми свикнали по-висока съм от повечето момичета,имам луфт не само заради това че съм слаба,но и защото съм тренирала разни спортове.Сега у нас си правя упражнения само и само да имам мускулна маса,най вече на краката,но като си помисля,че сега не ми се лепи,след години другите ще са адски дебели,а аз ще съм като манекенка,така че успокой се.Аз го преживях вече тва.
    Супер си си.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Супер си си.
    Благодаря.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Според мен трябва да отидаш при специалист, за да ти направи някъква програма, а не просто да ядеш каквото ти падне и да се надяваш да не ти се лепи на едно място .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Повече от фен Аватара на sian4eto
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Според мен трябва да отидаш при специалист, за да ти направи някъква програма, а не просто да ядеш каквото ти падне и да се надяваш да не ти се лепи на едно място .

Цитирай Първоначално написано от petersl55
    Нещо такова.Ако наистина искаш да напълнееш яж по-малки порции но през 2, максимум 3 часа.Общо взето на ден трябва да ядеш по 6-7 пъти.. :P
    Не си прав.Човек като яде често и метаболизма му постоянно работи и по този начин не надебелява.Казвам го от опит, защото майак ми е на диета и яде по 5-6 пъти на ден и отслабва и то мнооого.

и аз имам същия проблем в краката и в дупето съм доста слаба и искам да кача най вече в дупето но не става , тъй като имам тесен ханш и широки рамене и ако наддам малко ми личи доста в корема и никаде другаде

Не става само с ядене.. трябва и акъл

и съм д0ста слаба.. а на п0следък ставам все п0 висока ръстя ама не дебелея а си хапвам д0ста ..

Цитирай Първоначално написано от g0ssip
    Не става само с ядене.. трябва и акъл

и това какво общо има с темата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си