.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    о...уау... откъде да започна
    говорене, викане, влачене по коридорите, ходене за МАНДЖА xD , карти (преди), преписване, при някои индивиди преобръщане на кошчето, хвърляне на бутилки/топки/лични вещи из класната стая и извън нея xD ..

човек като го чете тва ше си помисли че сме 2-ри клас... но сме 8-ми. сад бът труе..
    хаха познато ми е и аз сум 8ми клас и е същата работа ама нали шоу стаа ко та бърка :P :P

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Междучасие- време за размотаване и обяснение да пропуснеш половината час Попринцип междучасията никога не стоя в стаята, освен когато не пиша нещо. Или съм някъде навън и закусвам или се размотавам из коридорите с приятелки или си говоря с майсторите които в момента ремонтират даскало... или пък играя футбол с момчетата навън. Абе въобще всяко междучасие е различно. Правя това което ми се прави.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Ами в моя клас всеки прави нешо различно...
    Някои излизат да пушат, другите се занимават с psp-та и др игрички, има картоиграчи, има преписвачи, има учещи
    имаа и такива които се шматкат из коридорите и ходят при другите класове, има такива дето непрекъснато се тъпчат с разни баници и такива простотии, има и хора, които просто си стоят на чина или си говорят с някой... Ааа да, вече има и хора които чистят дъската, за да не им пишат 2 следващия час
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

времето когато слизаме да пушим
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си