- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищенца след 8ми клас
Здравейте приятели. Мисля да бягам от моето градче към някое по-голямо най-вероятно Пловдив (по-вероятно) или София и искам да ви попитам за някое училище с по-голямо изучаване на Информационни технологий или автомобили. Гледал съм доста и из интернет, но исках да се допитам и до вас. Благодаря предварително![]()
Ами препоръчвам ти Варна и София... Във Варна има много добри училища със усилено изучаване на информатика, информационни, математика и т.н. Варненската математическа е супер! Иначе Морското също там учиш машини и такива работи, а иначе Автото... абе не знам ти тряа сам да си решИш!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Апф.. ти пък човека в Автото го пратиПървоначално написано от dimi93
С информатика - в МГ може, ама не знам как се влиза (изпит, без изпит..)
ТКК-не е зле, но в Автото.. недей
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Амии относно коли или по-точно автомонтьорство - Хенри Форд .. аа информационни технологии - Джон Атанасов .. За София имам впредвид.. аа ии съжалявам ,че не ти давам пълните имена на училищата,но не ги помня
. Потърси в сайта на РИО София-град . Излезе план-приема за кандидатстване след 8 клас
.. там ще намериш доста повече информация. Успех !!
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )