Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
Цитирай Първоначално написано от adelina1996
Здравейте. Аз съм 7 клас, от Русе съм и искам да кандидатствам за АГ "Гео Милев". Има 3 възможни втори чужди езика, които мога да изучавам там - руски, немски и френски. Аз засега съм се ориентирала към немския, но искам да чуя мнението и на други хора - кой език е по-добър, кой по би ми помогнал в бъдеще и т.н.. Не е задължително езика да е лесен - предпочитам да се поозоря, но да знам втория си език добре. Ще съм ви благодарна, ако оставите мнение, а и вярвам, че темата може да помогне и на други чудещи се седмокласници (не конкретно за тази гимназия, разбира се) .
Е, какво избра? И аз ще кандидатствам в АГ, само че съм сигурна - избрах френски. Надявам се и двете ще ни приемат (може и в един клас да сме). Късмет с кандидатстването
Ами предполагам, че немски ще кандидатствам. Не знам все още де, вероятно още няколко пъти ще си променя мнението. От една страна, в чужбина е по-лесно да си намериш работа с немски. От друга - френският ми харесва повече, пък и определено също има френскоговорящи. Не знам. Ще изчакам да видя още мнения, пък ще видим. Само съм сигурна, че ще кандидатствам в АГ, а...дано да ме приемат! Късмет и на теб с кандидатстването! Ще ти пиша на ЛС, когато минат тези изпити, ако искаш може да се запознаем по скайп. Само че сега нямам никакво време (е, не че уча през цялото време, разбира се, но се старая )
P.S. Благодаря на всички, изказали мнението си! Ще се радвам на още мнения, освен това мисля, че тази тема би могла да бъде полезна и на други кандидатстващи.