.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Какви са жените слушащи метъл ?

Един много тъп и вероятно излишен въпрос ...

Какви са жените слушащи метъл , по малко ли са романтични , по малко ли се впечатляват от нещата от който една жена би се впечатлила ( тя е момиче ) ?

Обича тази песен korn - you all wont a single

Моля да ми отговорите , и то без обиди или тъпи отговори , се пак искам да я впечатля

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какво значение има каква музика слуша...рапърки,метълки,чал арки няма значение всеки е различен не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да казваш тези са такива и такива.Ако искаш да разбереш каква е поговори с някоя нейна приятелка или просто със самата нея

Надявам се, че не съдиш само по песента, че момичето е метълка. Ще ти отговоря все пак. Доколкото имам познати метълистки мога да ти кажа че са изключително точни хора, не са някакви лигльовци. За впечатлението, ами зависи вече и от самия човек. Дано съм помогнал.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Момичетата метълки са като другите. Не виждам разлика в това каква музика слуша. Ако ти харесва говори с това момиче. Така ще разбереш каква е.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Какво значение има каква музика слуша...рапърки,метълки,чал арки няма значение всеки е различен не можеш да слагаш всички под общ знаменател и да казваш тези са такива и такива.Ако искаш да разбереш каква е поговори с някоя нейна приятелка или просто със самата нея
    Не , много ясно че не ги слагам под един знаменатал ... Но се пак до известна степен Има разлика , секи човек е уникален , но също така от неговите предпочитаниа може да се разбере какъв е ! Музиката е вид предпочитение нали ? Тогава защо от нея да не може да се разбере малка част от " уникалната личнист " ? ...

Не може да ми кажеш , че момичетата слушащи чалга и тези които хресват народна музика са еднакви , нали ?

Чалгарките - Най често надути , мислещи се за голяма работа ( че то вижте изпълнителките , курви ... ) Не искам да обидя някой .

Народна музика - Една курва никога няма да седне и да слуша такава музика защото и иде от сърце , поне така смятам , народната музика се слуша ако мога така да се изразя от хората който са запазили поне малко " от обичаите " абе общо зето от ония времена .

Мега фен Аватара на ameli
    Чалгарките са далеч по-разхайтени. Метълките са изключително точни хора (95% от тези, които познавам). Много по-добри са от всички други-чалгарки, рапърки и т.н. Разбира се, една музика не определя човека, но добре си се ориентирал

п.с- песента е страшна
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Надявам се, че не съдиш само по песента, че момичето е метълка. Ще ти отговоря все пак. Доколкото имам познати метълистки мога да ти кажа че са изключително точни хора, не са някакви лигльовци. За впечатлението, ами зависи вече и от самия човек. Дано съм помогнал.
    Помогна

az s1m met1lka i s16to haresvam tazi pesen
    ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika ) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
    no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi...
    Slipknot 4ever XD

Има разлика разбира се. Обаче от разговор и действие ще разбереш най-много неща за момичето. Има скромни чалгарки, има надути и тъпи метълки, има задръстени и сдухани момичета. Въобще разнообразието е огромно.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Чалгарките са далеч по-разхайтени. Метълките са изключително точни хора (95% от тези, които познавам). Много по-добри са от всички други-чалгарки, рапърки и т.н. Разбира се, една музика не определя човека, но добре си се ориентирал

п.с- песента е страшна
    мерси , и аз смятам така за песента немога да преценя , не съм металист техно / хеус маняк съм

Цитирай Първоначално написано от Met1lEmoGirl
    az s1m met1lka i s16to haresvam tazi pesen
    ne s1m koi znae kolko po razli4na ot 4algarkite (samo 4e imam po dob1r vkus za muzika ) nqmam ni6tu protiv drugite stilove i moga da ti kaja kakva s1m az no ne i kakvo e tfoeto momi4e
    no poprincip met1lkite obi4at da ne uvurtat mnogo i sa direktni hora (ili pone pove4eto) ne obi4at 4esto da se ligavqt i obi4at 4estnostta ne moga da garantiram 4e tq e takava no pove4eto koito poznavam i az samata sme . a da i ne obi4at nqkfi tupi kurvi da im se ligavqt nasre6ta i da im se pravqt na golqmata rabota 6toto po4vat na nalitat na boi...
    това с боя ми хреса , има кой да ме пази , ако може сега да ми препоручаш някое метъл парче , че да мога да се подмажа ще е супер ( щом песента която тя хресва хреса и на теб , тогава би могла да ми помогнеш )

6ti pomogna , 6to da ne ti pomogna
    ....ama d1rji6 li par4eto da e na korn?

btw:radvam se 4e ima koi da te pazi

6ti pomogna , 6to da ne ti pomogna
    ....ama d1rji6 li par4eto da e na korn?

btw:radvam se 4e ima koi da te pazi
    Не държа да е на korn , и аз се радвам ,че има кой да ме пази

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Хубави
    Какво ?

Отговаря ти на въпроса: Какви жени са метълките - хубави

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Отговаря ти на въпроса: Какви жени са метълките - хубави
    Съгласен

emi tka moje6 da probva6 s tezi:
    Korn - Everything I've known
    LP - Lying from you
    Papa Roach - Change or die

za tazi nz dali 6te i haresa no nai - veroqtno da
    Slipknot - Wate and Bleed ( Terry Date Mix )

a ako iska6 ne6tu malko po brutalno :
    soufly ft. corey - Jump the Fuck Up (edna ot liubimite mi )

moje6 da 4ue6 pesenta koqto si haresa6, predi da i q prati6 za vseki slu4ei

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Купи си мотор и е твоя.В краен случай и китара ще свърши работа.

moje6 da 4ue6 pesenta koqto si haresa6, predi da i q prati6 za vseki slu4ei
    Ами то на мене ми изглеждат еднакви

oo daa i tova mnogo 6te pomogne
    kato vidq nqkoi qk pi4 s gotin motor ..... napravoooo po4vat da mi tekat ligi :P

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Купи си мотор и е твоя.В краен случай и китара ще свърши работа.
    Имам си скутерче на китара немога да свиря , пък и ще ми се смее

oo daa i tova mnogo 6te pomogne
    kato vidq nqkoi qk pi4 s gotin motor ..... napravoooo po4vat da mi tekat ligi :P
    На 150 кубика скутер ще се вързеш ли ?

zavisi kolko gotin e pi4a na skuter4eto....bih mogla da go preodoleq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си