.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

СОЛАРИУММ !!! СПЕШНО !!!

ИСКЪМ ДА ВИ ПОПИТАМ КОГАТО ХОДИТЕ НА СОЛАРИУМ ВАТРЕ В СОЛАРИУМА ЛИ СЕ МАЖЕТЕ С ЛОСИОНИ ИЛИ ПРЕДИ ТОВА У ВАС .. ?!! ЗАЩОТО НЕСКА СЕ МАЗАХ ВАТРЕ В СОЛАРИУМА И КАТО ИЗЛЯЗОХ ТОЗ МИ ВИКА ЧЕ МНОГО СЪМ СЕ БИЛА ЗАБАВИЛА ..

К'во му е спешното?!?Смени солариума.

Супер фен Аватара на psych0
    вместо да ходиш на солариум вземи посети часовете по Български език

Град
    Горна Оряховица
    А кое точно му е спешното? Има буква Ъ, може би не е лошо да я ползваш от време на време

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    естествено , че там
    и кво ти вика тая , че ми е инетресно
    що не и зашлеви един

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    В бурканче Nutella ;дд

Re: СОЛАРИУММ !!! СПЕШНО !!!

Цитирай Първоначално написано от andjiivanova
    ИСКЪМ ДА ВИ ПОПИТАМ КОГАТО, ХОДИТЕ НА СОЛАРИУМ ВАТРЕ В СОЛАРИУМА ЛИ СЕ МАЖЕТЕ С ЛОСИОНИ ИЛИ ПРЕДИ ТОВА У ВАС .. ?!! ЗАЩОТО ДНЕСКА СЕ МАЗАХ ВАТРЕ В СОЛАРИУМА, И КАТО ИЗЛЯЗОХ ТОЗ МИ ВИКА, ЧЕ МНОГО СЪМ СЕ БИЛА ЗАБАВИЛА ..

[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Че ти си плащаш, какво ги бърка тях колко се бавиш ?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Че ти си плащаш, какво ги бърка тях колко се бавиш ?
    именно

а тъй като на мен ми предстои да ходя на солариум , но не съм много запозната може ли да ви попитам по бански ли трябва да съм , или ? един фр ми каза че трябва да си гол нз колко е вярно тва .. и трябва ли да ползвам няква слециална козметика и каква цена е тя ?

Цитирай Първоначално написано от footballgirl
    а тъй като на мен ми предстои да ходя на солариум , но не съм много запозната може ли да ви попитам по бански ли трябва да съм , или ? един фр ми каза че трябва да си гол нз колко е вярно тва .. и трябва ли да ползвам няква слециална козметика и каква цена е тя ?
    Еми ако искаш да нямаш абсолютно никаква разлика - гол/а, ако си момиче може и по прашки. Козметика е за предпочитане да се ползва. Цените им са различни. Зависи дали искаш само за лице или цялото тяло да си намажеш.

Цитирай Първоначално написано от mirelka9449
    Цитирай Първоначално написано от footballgirl
    Еми ако искаш да нямаш абсолютно никаква разлика - гол/а, ако си момиче може и по прашки. Козметика е за предпочитане да се ползва. Цените им са различни. Зависи дали искаш само за лице или цялото тяло да си намажеш.
    Че то има и мъжки прашки!
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си