.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Филм в който става дума за лъжи?

Снощи бях на кино и пуснаха трейлъра на някакъв нов филм който ще излезе скоро (не знам за БГ). Разправя се за един човечец който просто един ден влиза в банката и казва "Искам да изтегля 800 долара" а жената в банката му съобщава че има само 300. Той настоява обаче че има 800 и тя някак си му повярва и му ги даде. Тогава той почна да лъже за всичко и всички му вярваха и той започна да си изпълнява всичките желания. Трейлъра започва с това как всички около него му казват истината независимо колко болезнена е тя. Примерно един му каза че винаги го е мразел. Мисля че трябва да се води комедия. Лошото е че не запомних как се казва филма а главния актьор не е някакъв много известен или поне аз не му знам името. Не знам дали някой ще се сети но много ще се радвам ако някой успее да ми помогне да намеря името на филма...
    Проверих в какви ли не сайтове за трейлъри на филми които ще излязат през тази и през следващата година но нищо не открих

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Филм в който става дума за лъжи?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Снощи бях на кино и пуснаха трейлъра на някакъв нов филм който ще излезе скоро (не знам за БГ). Разправя се за един човечец който просто един ден влиза в банката и казва "Искам да изтегля 800 долара" а жената в банката му съобщава че има само 300. Той настоява обаче че има 800 и тя някак си му повярва и му ги даде. Тогава той почна да лъже за всичко и всички му вярваха и той започна да си изпълнява всичките желания. Трейлъра започва с това как всички около него му казват истината независимо колко болезнена е тя. Примерно един му каза че винаги го е мразел. Мисля че трябва да се води комедия. Лошото е че не запомних как се казва филма а главния актьор не е някакъв много известен или поне аз не му знам името. Не знам дали някой ще се сети но много ще се радвам ако някой успее да ми помогне да намеря името на филма...
    Проверих в какви ли не сайтове за трейлъри на филми които ще излязат през тази и през следващата година но нищо не открих
    Просто влез в сайта на киното в което си била и потърси филмите който ще излизат скоро по кината. Мисля че са подредени по дати, така че ако си спомняш дата или месеца ще можеш да го откриеш...

Град
    Германия

Re: Филм в който става дума за лъжи?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah

Просто влез в сайта на киното в което си била и потърси филмите който ще излизат скоро по кината. Мисля че са подредени по дати, така че ако си спомняш дата или месеца ще можеш да го откриеш...
    Това беше първото което направих но нищо не намерих защото има дати само за следващите 2 месеца... Просто по време на трейлъра бях толкова впечатлена от идеята на филма че не запомних ни име, ни дата, ни нищо Знам че звучи тъпо защото филма едва ли ще е нещо особено но си има причина защо ми стана толкова интересно.

Град
    Германия
    Знаех си че като пусна тема ще го намеря И неее съвсеееем не играят известни актьори в него хахах. Голям съм заплес!
    Ето за кой филм ставаше въпрос http://www.imdb.com/title/tt1058017/

Темата е за ключ.

Мега фен Аватара на December
    Главният актьор е спечелил Златен Глобус и е много безизвестен Този филм ще го гледам.звучи интересно.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Знаех си че като пусна тема ще го намеря И неее съвсеееем не играят известни актьори в него хахах. Голям съм заплес!
    Ето за кой филм ставаше въпрос http://www.imdb.com/title/tt1058017/

Темата е за ключ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си