.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Обичам го, но не мога да му простя

здравейте бих искала да ме посъветвате..
    Значи ,запознах се с един момче миналата година ,по това време (на 17 е ,аз съм на 15) Чатихме си 5-6 месеца близо и си станахме близки френдове .Той не е от моя град ,а от съседен. Усетих ,че започва да се влюбва у мен и иска нещо повече от приятелство.. Но преждевременно една 13 годишна пъзла се яви и го заби за един месец.. По това време той съвсем ме беше заебал.. Беше ми супер мъчно ,но го преудолях. И ето онзи ден гледам пак ми пише по скайпа.. а аз гледам некво И ми потекоха сълзите не знайно защо.. Не мога да му простя ,че ме заеба за близо 7-8 месеца .. но го обичам..
    какво да правя, подяволите ..
    пс. от Стара Загора съм..

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Skype любов, даже се разплакваш

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Stara Zagora
    Най-напред се научи да пишеш грамотно ...
    Простовутото/ прословутия един момче земи го заеби, вземи си най-добре един буквар!

Град
    Бургас
    кофти.. аз що не се влюбвам като пиша с някой в скайп
    Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не му обръщай внимание. Продължи напред.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Skype любов, даже се разплакваш
    на теб ти е смешно, ама аз наистЕна се разчувствах! Толкова истинска и чиста любов, толкова реална...

За тези които казаха скайп любов - не не е
    виждали сме се доста пъти

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно не е "чувствал" нищо ((по скайпа)),щом те е заебал за 7-8 месеца..
    Така,че няма смисъл отново да се мъчиш..Продължавай САМО напред,НИКОГА назад..
    Заеби го..Не му обръщай внимание
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    +1

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аве хората вече гаджета по скайп стават и са от различни градове вие сте мн назад с материала
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Най-добре забрави за него. Явно не си му чак толкова близка, щом толкова лесно се е отказал от теб при срещата си с въпросната 13-годишна. Има много риби в морето.

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    аве хората вече гаджета по скайп стават и са от различни градове вие сте мн назад с материала
    не т`ва го знам аз, ама че вече се казва 'един момче' не знаех! уби ме това честно!

Наложи се да прочета няколко пъти поста ти , за да вникна в съдържанието заради многото грешки , които са абсурдно тъпи . А за написаното мога да кажа , че тва да си пишете в скайп са големи простотии , дори и да сте се виждали , не е същото , когато сте от различни места . Остави тая работа и наблягай на правописа
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Варна
    Е незнам ама този цитат ,мисля че ше го "туря"
    Акъл море,глава шамандура"
    Значи тоя е на 17,не те познавам ,но ако имаше чуства към теб щеше да е с теб ,а и донякъде това не е връзка,мисля ,че 'тоя просто е търсел гадженце нищо повече щом една 13 годишна го е "Забила" обеснява всичко.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Май момчето си търси по-скоро забавление и някой ,който да му обръща внимание . Не си затормозявай главата с глупости ,защото след време повече ще те боли .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Варна
    Това е,как разбра че го обичаш ? смисал .. искаш го за цял живот,планирала си всичко за напред с него,сватби ,деца ..простоо сърцето ти като го види ии почва да бие като двигателя на ЛАДА по магистралата ,ии неможеш без негп 3 минути,я стига.. тоя иска забавление не обич Не сме тук да те съдим,просто съвет

Правописа ми е най - малкия проблем, бързах и за това писах така. Не ми се и поправя.
    Колкото до това ,че го обърнахте на скайп любов ,не не е. Виждали сме се ,и наистина ми спира дъха.. обичам го. Споделяла съм му абсолютно всичко до преди въпросните 7-8 месеца и сме били като брат и сестра.. После стана объркването с 13 годишната..

Лелеле боже господи, ама това цял турски сериал бе. Това ми показва за пореден път, колко е зле полужението
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вай скайп.

Ще си водя записки и накрая книга ще издам.

По темата - заеби го. Щом 13 годишна пикла е достатъчна да му изпие мозъка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

щом ти си от Стара Загора, той вероятно е от Казанлък ?

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Вай скайп.

Ще си водя записки и накрая книга ще издам.

По темата - заеби го. Щом 13 годишна пикла е достатъчна да му изпие мозъка.
    +++

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    + заеби го

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Здравей съгражданке! Искам само едно да ти кажа - прекалено млада си, за да се занимаваш с простотии. Нали знаеш, че на тази възраст не можеш да очакваш нищо специално от едно момче... Знаеш ли още с колко хора ще се запознаеш за напред. Чака те следване във Висше Учебно Заведение... Ехе момчета колкото искаш ... It's not the end of the world!!!!

Голям фен Аватара на dimi93
    Леле никога не съм се влюбвал в буквички хахаха
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Re: Хелпии..

Цитирай Първоначално написано от natalka9
    здравейте бих искала да ме посъветвате..
    Значи ,запознах се с един момче миналата година ,по това време (на 17 е ,аз съм на 15) Чатихме си 5-6 месеца близо и си станахме близки френдове .Той не е от моя град ,а от съседен. Усетих ,че започва да се влюбва у мен и иска нещо повече от приятелство.. Но преждевременно една 13 годишна пъзла се яви и го заби за един месец.. По това време той съвсем ме беше заебал.. Беше ми супер мъчно ,но го преудолях. И ето онзи ден гледам пак ми пише по скайпа.. а аз гледам некво И ми потекоха сълзите не знайно защо.. Не мога да му простя ,че ме заеба за близо 7-8 месеца .. но го обичам..
    какво да правя, подяволите ..
    пс. от Стара Загора съм..
    аве майна щом те е заебал просто си търси заебавка ..
    зарежи го .. по-добре ;]]
    i ako toлкова го обичаше що не му призна по-рано, а ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си