- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но не мога да му простя
здравейте бих искала да ме посъветвате..
Значи ,запознах се с един момче миналата година ,по това време (на 17 е ,аз съм на 15) Чатихме си 5-6 месеца близо и си станахме близки френдове .Той не е от моя град ,а от съседен. Усетих ,че започва да се влюбва у мен и иска нещо повече от приятелство.. Но преждевременно една 13 годишна пъзла се яви и го заби за един месец.. По това време той съвсем ме беше заебал.. Беше ми супер мъчно ,но го преудолях. И ето онзи ден гледам пак ми пише по скайпа.. а аз гледам неквоИ ми потекоха сълзите не знайно защо.. Не мога да му простя ,че ме заеба за близо 7-8 месеца .. но го обичам..
какво да правя, подяволите ..
пс. от Стара Загора съм..
т.7
krem4et0
Най-напред се научи да пишеш грамотно ...
Простовутото/ прословутия един момче земи го заеби, вземи си най-добре един буквар!
![]()
кофти.. аз що не се влюбвам като пиша с някой в скайп![]()
Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..
Не му обръщай внимание. Продължи напред.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
на теб ти е смешно, ама аз наистЕна се разчувствах!Първоначално написано от Eclipsercho
Толкова истинска и чиста любов, толкова реална...
За тези които казаха скайп любов - не не е
виждали сме се доста пъти![]()
Явно не е "чувствал" нищо ((по скайпа)),щом те е заебал за 7-8 месеца..
Така,че няма смисъл отново да се мъчиш..Продължавай САМО напред,НИКОГА назад..
Заеби го..Не му обръщай внимание
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
аве хората вече гаджета по скайп стават и са от различни градовевие сте мн назад с материала
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Най-добре забрави за него. Явно не си му чак толкова близка, щом толкова лесно се е отказал от теб при срещата си с въпросната 13-годишна. Има много риби в морето.
не т`ва го знам аз, ама че вече се казва 'един момче' не знаех! уби ме това честно!Първоначално написано от awerw
![]()
Наложи се да прочета няколко пъти поста ти , за да вникна в съдържанието заради многото грешки , които са абсурдно тъпи . А за написаното мога да кажа , че тва да си пишете в скайп са големи простотии , дори и да сте се виждали , не е същото , когато сте от различни места . Остави тая работа и наблягай на правописа![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Е незнам ама този цитат ,мисля че ше го "туря"
Акъл море,глава шамандура"
Значи тоя е на 17,не те познавам ,но ако имаше чуства към теб щеше да е с теб ,а и донякъде това не е връзка,мисля ,че 'тоя просто е търсел гадженце нищо повечещом една 13 годишна го е "Забила" обеснява всичко.
Това е,как разбра че го обичаш ? смисал .. искаш го за цял живот,планирала си всичко за напред с него,сватби ,деца ..простоо сърцето ти като го види ии почва да бие като двигателя на ЛАДА по магистралата ,ии неможеш без негп 3 минути,я стига..тоя иска забавление не обич
Не сме тук да те съдим,просто съвет
![]()
Правописа ми е най - малкия проблем, бързах и за това писах така. Не ми се и поправя.
Колкото до това ,че го обърнахте на скайп любов ,не не е. Виждали сме се ,и наистина ми спира дъха.. обичам го. Споделяла съм му абсолютно всичко до преди въпросните 7-8 месеца и сме били като брат и сестра.. После стана объркването с 13 годишната..
Лелеле боже господи, ама това цял турски сериал бе. Това ми показва за пореден път, колко е зле полужението![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Вай скайп.
Ще си водя записки и накрая книга ще издам.
По темата - заеби го. Щом 13 годишна пикла е достатъчна да му изпие мозъка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
щом ти си от Стара Загора, той вероятно е от Казанлък ?
Здравей съгражданке! Искам само едно да ти кажа - прекалено млада си, за да се занимаваш с простотии. Нали знаеш, че на тази възраст не можеш да очакваш нищо специално от едно момче... Знаеш ли още с колко хора ще се запознаеш за напред. Чака те следване във Висше Учебно Заведение... Ехе момчета колкото искаш ... It's not the end of the world!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле никога не съм се влюбвал в буквички хахаха
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
аве майна щом те е заебал просто си търси заебавка ..Първоначално написано от natalka9
зарежи го .. по-добре ;]]
i ako toлкова го обичаше що не му призна по-рано, а ?!