- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никга не съм се чувствала така.. Моля ви, погледнете!
Здравейте хора! Вероятно повечето от вас ще ме намразят за поредната тъпа тема, но..
Аз съм поредното момиче с мисъл за диета.Тежа 48 и съм висока 161![]()
Всички ми казват, че съм слаба, но искам да отслабна, поне с 6,7 килограма.
Таа.. в нас имаме уред за трениране.. смисъл като колело е, обаче без седалката.. сещате ли се ;? Ако никой не се сети, ще пусна снимка.
Там ако тренирам дали ще сваля.. примерноо.. ако тренирам по около 30 минути всеки ден.. не знам, дали ще имам възможност за повече, защото съм първа смяна.. Споко, не мисля да гладувам, защото баща ми всяка вечер ме кара да вечерям / защото на закуска и обяд съм си сама/ , смисъл ако му кажа, че съм на диета и прочие, той ще каже на майка ми /която не е в България/ и тя ще получи удар, вероятно.
В училище спирам да ям! Никакви боклуци повече..
Та кажете някакъв съвет и мнение.. ?
Благодаря на тези, които прочетоха темата!
На тази височина килограмите са ти ок, даже малко
Яж повече плодове и зеленчуци , това е моя съвет .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
48 килограма и искаш да свалиш 6-7 килограма....Ти нормална ли си?![]()
Момиче,не се забърквай в такива филми,ами се научи да се харесваш такава каквато си.
Да си толкова слаба е грозно.Да не говорим колко е зле за здравето.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Първоначално написано от jFoxx
Аз съм със същите килограми, но съм с 2 см. по-висока и искам същото (но примерно 4-5 килограма, не чак 7-. Всички ми казват ще съм прекрасна, слаба, секси и кво ли не, ама на мен просто ми е едноо такова......странно
. Ако случайно, намериш решение, моля сподели го с мен. Ще ти бъда страшно благодарна
.
Първоначално написано от Loshotia
Не знам но в никакъв случай не гладувай. Нещата могат да станат сериозни . .. щом си 48 кг
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
струваш ми се някак си.. вманиачена сякаш.. що не се отпуснеш малко.. нз аз ей така като видя някой дето няма нужда да отслабва а се е впрегнал и се чуди и незнам си кво.. и се изнервям. Незнам за вас хора аз от храна не мога да се лиша ... висока съм около 1,60 и тежа 47 кг.. Незнам с какво да ти помогна освен да спортуваш повече,.
Момиче, не се психясвай. Тренирай си на този уред, но без умисъл за отславбане!!! Малко са ти килограмите за тази височина! Аз съм 155см и тежа 50кг. Обаче си спортувам редовно. Фитнес, разхождам се и не се лишавам от никаква храна. Не се побъркавйте! С тези диети освен да си навредите, нищо няма да направите. Ако пък толкова много смяташ, че имаш нужда спортувай си на уреда и гладувай.Първоначално написано от jFoxx
![]()
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
161-110=51 - трябва да си 51 килограма за да си нормална.Ти си под нормата..смятай..най-много от тия диети да хванеш булимия..
Inn0cenCe, ти пък на тая снимка поне тооолкова дебела изглеждааш.. ужас направо! смени си обкръжението
тея глупости с нормите са дразнещи, обаче това, което съм забелязала през годините е, че винаги, когато съм вадила 110 от 163, са ми се получавали килограмите, които съм тежала в момента. Никога не съм била по-слаба или по-тежка.
Прави някакви упражнения вечер и стига с тези килограми... Не е важно колко килограма си, а как изглеждаш.![]()
[b]Първоначално написано от Converse333
Мноооого правилно !!! Започнеш ли от сега с диетите, да знаеш, че няма спиране.Смисъл такъв, винаги ще се чувстваш "по-дебела" и от преди.Недей.
Big or small, lies are lies!
почнеш ли с диети става обречен безкраен кръг![]()
аз съм 168см и 42 кг,мноо малко обачеее вече не качвам![]()
![]()
![]()
не е нужно да отслабваш толкова много. прекалено е. но няма лошо да си позлваш уреда, който бтв се нарича кростренажор, за да се стегнеш. карай по 40 минути всеки ден. не яж пържено и панирано, намали сладкото и гледай вечерята ти да е някъде 4 часа преди да си легнеш, като тя трябва да е най- лекото ти ядене. + повече салати и плодове и по- малко вманиачаване. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^ Да ти е хрумвала , че за да качиш трябва да започнеш да се храниш нормално и редовно ??!!![]()
![]()
На авторката мога само да и дам един съвет от личен опит ДА НЕ СИ МИСЛИ ИЗОБЩО ЗА ДИЕТИ , СЛЕД КАТО НЯМА НУЖДА , защото веднъж започнеш ли наистина става страшно !
И аз съм била като тебе / малко по-слаба дори /
внуших си някакси , че не съм достатъчно слаба ии...АДД !!
Сега се чудя как да се спасявам и тъпча , за да заприличам на човек.
Просто ми повярвай , ако не на мен то погледни , че във форума има доста такива примери. Да не говорим , че аз именно от тук якооо
се вкарах във филма и си провалих поне едно 5-6 месеца !!![]()
To infinity and beyond.
не отслабвай толкова много ..просто ще заприличаш на няква хърба ..
знаеш ли, аз незнам каде искаш да отслабнеш, но ако имаш хубав бюст ще изчезне .. от там се почва отслабването и е много грозно
but with the moon in the sky , who wants to be alone
Mи, чесно да ти кажа чрез тренировки килограми не се свалят, а по скоро се стяга тялото.Казвам го от опит, защото тренирам от много години и когато отслабвам, то става с диети.Разбира се , всеки организъм е индивидуален и ти например можеи да свалиш килограми от тренировките.Но дори и да свалиш от тренировките, то ще е млако.Повече се концентрирай върху здравословно хранене, с което можеш да свалиш килограми.Но разбира се и спортувай, за да имаш стегнато тялоИ внимавай-не гладувай много, защото е опасно.От личен опит го казвам.И все пак забравих да кажа, че теглото ти е в норма и нямаш нужда от сваляне.Но ти си знаеш.
ти ебаваш ли се с нас анорексичке![]()
скачането на въже помага много .. ползвай и този уред който имате у вас .. щом избягваш и вредните храни очаквай скоро резултати:P
пий повече вода и яж повече плодове и зеленчуци (: аз много обичам черен пълнозърнест хляб.. дават го диетичен но пак си е хляб .. но поне от него ми е по-леко .. (: аз в момемта правя по около 1000 скачания на въже 4-5 пъти в седмицата и се чувствам по-добре...раздвижвам се така пък и не пълнея ,, аз съм слабичка и понеже ми е ген не дебелея но все пак спорта е здраве пък и ограничавам вредните храни пак по тази причина ... искам да съм здрава .. това еаз започнах да ги правя скачанията на въже първо по 40 и почивка така 5 х 40 и после 8 х 50 и после така колкото си реша по 60 докато не ми писне
но след като направя 40,50 или 60 винаги си почивам малко и после продължавам .. но вече свикнах инаправо по 100 ги правя не ми пречи и не се изморявам толкова както в началото
надявам се да съм ти помогнала и успех
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Оф, ай сиктир с тая формула ръста-110. Килограмите й са в перфектната норма. Стига обаче да й седят добре де.Първоначално написано от Loshotia
![]()
Тази формула си е точна, даже имам книга за отслабване и в нея формулата е същата...Но по тази формула се изчислява нормланото теглоПървоначално написано от Luscious_Heart
И аз имам книги у дома, и там я пише също.Първоначално написано от foreverr
Но тя иска перфектно тегло, а не просто нормално.
Има момичета, които са 51 при 169 и пак са окей. Кво остава тогава, ако е с 8 санта по-ниска.
Аз предлагам авторката да пусне снимка по бански, защото само с цифри не можем да преценим максимално акуратно.Къв е смисъла да спори,м при положение че нямаме визуална представа? : )