.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен Аватара на teenems
    Миличка ,ще заприличаш на анорексичка ,даже по.лошо ще станеш такава .

Това ще бъде твоят нов невероятен ,секси вид

Просто е възхитителен.
    Всички момичета желаем да бъдем толкова красиви и прелестни като това момиче ..
    Искам да ти кажа ,че си адски дебела !!
    Трябва да свалиш не 6-7 кг ,а цели 15 ..
    Та ти си направо свиня ...
    Ебати кво толкова ядете ?!

ПС : реших да постна нещо по-различно ,защотото това момиче освен килограми май и мозък няма *facepalm*

Град
    WonderLand
    6 са много .. няма нужда да сваляш, прави стягащи упражнения ако искаш
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

яж си нормално ,без мн боклуци .. тренирай си всеки ден,яж плодове и зеленчуци .. но по добре не отслабваи а само се стегни най мн -2 кг смъкни ,защото казвам ти ако отслабнеш с толкова мн ще заприличаш на скелет честно казано ..
    ии още един съвет без никви диети ,защото наистина както казаха веднъж започнеш липосле щесе чудиш какво да правиш ..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Inn0cenCe, ти пък на тая снимка поне тооолкова дебела изглеждааш.. ужас направо! смени си обкръжението

.
    Хах не приемам обиди от непознати, и то някви дето даже и снимка не са си сложили .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Поссле да не пуснеш тема `анорексия` ;]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Повече от фен
    161см и 48 килограма звучи добре. Все пак без снимки не можем да ти кажем със сигурност дали изглеждаш добре.

Тренирай, за да имаш здраво и тренирано тяло. Щото по-добре да си с хубаво тяло, отколкото някоя кльоща. От диета мисля, че нямаш нужда, но ако се откажеш от "боклуците в училище" само добро ще направиш.

Скъпаа аз съм 1.53 и тежа 40-41 кила.. а една моя съученичка е висока 1.70 и нещо и тежи 55 ако не се лъжа.. хипер слаба е и си мисли че е дебела не мога да ви разбера аз вас

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Inn0cenCe, ти пък на тая снимка поне тооолкова дебела изглеждааш.. ужас направо! смени си обкръжението

.
    Хах не приемам обиди от непознати, и то някви дето даже и снимка не са си сложили .
    аз снимка съм си слагала, когато и където трябва, въпросът е, че ти изобщо не схващаш иронията, все тая. нека продължават гинка, пенка и драганка да ви набиват филмите в реалността, за да може после да си избивате комплексите във форума(сега пак кажи, че не си схванала за какво ти говоря, прояви първизъм и отново скочи да се защитаваш при положение, че говоря общо).

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Яж повече плодове и зеленчуци , това е моя съвет .
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    На тази височина килограмите са ти ок, даже малко
    Оф, ай сиктир с тая формула ръста-110. Килограмите й са в перфектната норма. Стига обаче да й седят добре де.
    Тази формула си е точна, даже имам книга за отслабване и в нея формулата е същата...Но по тази формула се изчислява нормланото тегло
    По тази формула съм си с "перфектните килограми" за моят ръст, ама ако знаеш кви паласки имааам. Та верно ай сиктир!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe

.
    аз снимка съм си слагала, когато и където трябва, въпросът е, че ти изобщо не схващаш иронията, все тая. нека продължават гинка, пенка и драганка да ви набиват филмите в реалността, за да може после да си избивате комплексите във форума(сега пак кажи, че не си схванала за какво ти говоря, прояви първизъм и отново скочи да се защитаваш при положение, че говоря общо).
    Често ? Не изглеждаше иронично .Няма значение .

Няма да започна да защитавам ничия страна, защото според мен авторката не трябва да сваля никакви килограми, ако толкова иска промяна - малко стягащи упражнени .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Останалите ти казаха,каквото трябва.Сега си ти наред да прецениш дали ще ги послушаш или ще си провалиш живота.Много хора си мислеха: "е кво толкова.2-3 килограма не са нищо"В момента тези хора(между другото-мои приятелки и познати) са буквално призраци.Нито за хора стават,нито за нищо.С килограмите отиде и мозъка и душата.Просто недей да се съсипваш заради глупости.Определено килограмите не са фактор за това дали изглеждаш добре или не.Може да си и 45кг,но като имаш коремче (примерно) ,паласки или каквото и да е,то тогава па ли го броиш за хубаво?
    Остави ги тия глупости с диетите.Все пак ти си преценяваш де,но аз решавам да кажа,защото не искам да виждам повече такива анорексични тела,на които като пипнеш корема и усещаш гръбнака...

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    Мерси много за съветите, наистина ми помогнахте ! Реших, че наистина няма смисъл от диети, просто ще спортувам и ще се храня по-здравословно, без цел за отслабване ( :

Най-вероятно си го чувала милион пъти,но трябва да се храниш редовно и здравословно.Тялото ти се нуждае от витамини, минерали и т.н., които не може да си набави само и ако ти не му ги доставиш чрез храната,то няма да функционира правилно и вместо жизнена и здрава ще изглеждаш сякаш си болна от смъртоносна болест.А и това което казваш ти,за колелото,няма да смъкне килограми,даже напротив,ще качи.Мускулите тежат повече от мазнините.
    people living deeply have no fear of death

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    масово хората се филмират в тия килограми .. о.О

спортувай редовно и активно(никакво застояване);яж здравословно и ще си с отлично здраве и форма
    естествено трябва постоянство..

и моля ти се... 6-7 кг. ако свалиш ще станеш кокал ;Д
    не се притеснявай от тва колко тежиш ами се наслаждавай на живота и гледай да се забавляваш

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ти добре ли си?

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Абе дете вземи да се храниш добре.Кви са тия анорексични мании?Не ги гледай ти моделите,те са кожа и кокали..Хубаво е да имаш и дупе и гърди,стегнати и без целулит.Не СВАЛАЙ!СТЯГАЙ!
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Град
    Горна Оряховица
    Много ме дразните Момичето каза, че се е отказала от диетите, ама понеже никой не си прави труда да чете, продължавате да давате умни съвети и да си изказвате компетентното мнения със съвети или пък "ти луда ли си" И 100% след моя пост ще има още мнение и изобщо никой няма да си даде труда да го прочете. Нали е "форуМ\м", да обменяма мнения, а не само да си казваме своето и да не поглеждаме чуждите. Ай сиктир...

Момиче,аз съм 1,58 и съм 40 килограма.Ти си СЛАБА!Нямаш нужда още да слабееш.Можеш да ходиш на фитнес само за да си поддържаш фигурата.Яж повече плодове и зеленчуци и пий много течности за да си здрава.Туи е!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Много ме дразните Момичето каза, че се е отказала от диетите, ама понеже никой не си прави труда да чете, продължавате да давате умни съвети и да си изказвате компетентното мнения със съвети или пък "ти луда ли си" И 100% след моя пост ще има още мнение и изобщо никой няма да си даде труда да го прочете. Нали е "форуМ\м", да обменяма мнения, а не само да си казваме своето и да не поглеждаме чуждите. Ай сиктир...
    Ахахахахахаха

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    На тази височина килограмите са ти ок, даже малко
    Оф, ай сиктир с тая формула ръста-110. Килограмите й са в перфектната норма. Стига обаче да й седят добре де.
    Тази формула си е точна, даже имам книга за отслабване и в нея формулата е същата...Но по тази формула се изчислява нормланото тегло
    По тази формула съм си с "перфектните килограми" за моят ръст, ама ако знаеш кви паласки имааам. Та верно ай сиктир!
    Е то тази формула може да не съвпада с всички.Всеки е различен.Някои хора примерно им тежат много кокалите и тежат много килограми а са клечки, а при други е различно.А и някои хора имат проблемни места, както например ти - паласките...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Браво, че се разубеди да сваляш килограми. Важното е да си здрава, не да си слаба.

ОМГ ! Ти луда ли си ? Къде повече да сваляш . . ти ако свалиш повече от 3-4 кг ще си като жив скелет .. По-добре си спортувай от колкото с тези тъпи диети . . Аз съм 165 и съм 53 . . и мога да кажа, че горе долу съм добре . . за това спортувам . .

Голям фен Аватара на BuBzzz
    аз съм висока 178 и в момента съм на диета ии за 2 дена 4 кг свалих..бях 55 сега съм 51..ии продължавам да отслабвам..искам да стана 46 :P

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    аз съм висока 178 и в момента съм на диета ии за 2 дена 4 кг свалих..бях 55 сега съм 51..ии продължавам да отслабвам..искам да стана 46 :P
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си