- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Никга не съм се чувствала така.. Моля ви, погледнете!
Миличка ,ще заприличаш на анорексичка ,даже по.лошо ще станеш такава .
Това ще бъде твоят нов невероятен ,секси вид
Просто е възхитителен.
Всички момичета желаем да бъдем толкова красиви и прелестни като това момиче ..
Искам да ти кажа ,че си адски дебела !!
Трябва да свалиш не 6-7 кг ,а цели 15 ..
Та ти си направо свиня ...
Ебати кво толкова ядете ?!
ПС : реших да постна нещо по-различно ,защотото това момиче освен килограми май и мозък няма *facepalm*
6 са много .. няма нужда да сваляш, прави стягащи упражнения ако искаш
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
яж си нормално ,без мн боклуци .. тренирай си всеки ден,яж плодове и зеленчуци .. но по добре не отслабваи а само се стегни най мн -2 кг смъкни ,защото казвам ти ако отслабнеш с толкова мн ще заприличаш на скелет честно казано ..![]()
ии още един съвет без никви диети ,защото наистина както казаха веднъж започнеш липосле щесе чудиш какво да правиш ..![]()
Поссле да не пуснеш тема `анорексия` ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
161см и 48 килограма звучи добре. Все пак без снимки не можем да ти кажем със сигурност дали изглеждаш добре.![]()
Тренирай, за да имаш здраво и тренирано тяло. Щото по-добре да си с хубаво тяло, отколкото някоя кльоща. От диета мисля, че нямаш нужда, но ако се откажеш от "боклуците в училище" само добро ще направиш.![]()
Скъпаа аз съм 1.53 и тежа 40-41 кила.. а една моя съученичка е висока 1.70 и нещо и тежи 55 ако не се лъжа.. хипер слаба е и си мисли че е дебела![]()
![]()
не мога да ви разбера аз вас
![]()
аз снимка съм си слагала, когато и където трябва, въпросът е, че ти изобщо не схващаш иронията, все тая. нека продължават гинка, пенка и драганка да ви набиват филмите в реалността, за да може после да си избивате комплексите във форума(сега пак кажи, че не си схванала за какво ти говоря, прояви първизъм и отново скочи да се защитаваш при положение, че говоря общо).Първоначално написано от Inn0cenCe
![]()
Първоначално написано от Lyubeto
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
По тази формула съм си с "перфектните килограми" за моят ръст, ама ако знаеш кви паласки имааам. Та верно ай сиктир!Първоначално написано от foreverr
![]()
Често ? Не изглеждаше ироничноПървоначално написано от mArMaLaDkA
.Няма значение
.
Няма да започна да защитавам ничия страна, защото според мен авторката не трябва да сваля никакви килограми, ако толкова иска промяна - малко стягащи упражнени.
Останалите ти казаха,каквото трябва.Сега си ти наред да прецениш дали ще ги послушаш или ще си провалиш живота.Много хора си мислеха: "е кво толкова.2-3 килограма не са нищо"В момента тези хора(между другото-мои приятелки и познати) са буквално призраци.Нито за хора стават,нито за нищо.С килограмите отиде и мозъка и душата.Просто недей да се съсипваш заради глупости.Определено килограмите не са фактор за това дали изглеждаш добре или не.Може да си и 45кг,но като имаш коремче (примерно) ,паласки или каквото и да е,то тогава па ли го броиш за хубаво?
Остави ги тия глупости с диетите.Все пак ти си преценяваш де,но аз решавам да кажа,защото не искам да виждам повече такива анорексични тела,на които като пипнеш корема и усещаш гръбнака...
Мерси много за съветите, наистина ми помогнахте ! Реших, че наистина няма смисъл от диети, просто ще спортувам и ще се храня по-здравословно, без цел за отслабване ( :
Най-вероятно си го чувала милион пъти,но трябва да се храниш редовно и здравословно.Тялото ти се нуждае от витамини, минерали и т.н., които не може да си набави само и ако ти не му ги доставиш чрез храната,то няма да функционира правилно и вместо жизнена и здрава ще изглеждаш сякаш си болна от смъртоносна болест.А и това което казваш ти,за колелото,няма да смъкне килограми,даже напротив,ще качи.Мускулите тежат повече от мазнините.![]()
people living deeply have no fear of death
масово хората се филмират в тия килограми .. о.О
спортувай редовно и активно(никакво застояване);яж здравословно и ще си с отлично здраве и форма
естествено трябва постоянство..
и моля ти се... 6-7 кг. ако свалиш ще станеш кокал ;Д
не се притеснявай от тва колко тежиш ами се наслаждавай на живота и гледай да се забавляваш![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Абе дете вземи да се храниш добре.Кви са тия анорексични мании?Не ги гледай ти моделите,те са кожа и кокали..Хубаво е да имаш и дупе и гърди,стегнати и без целулит.Не СВАЛАЙ!СТЯГАЙ!
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Много ме дразнитеМомичето каза, че се е отказала от диетите, ама понеже никой не си прави труда да чете, продължавате да давате умни съвети и да си изказвате компетентното мнения със съвети или пък "ти луда ли си"
И 100% след моя пост ще има още мнение и изобщо никой няма да си даде труда да го прочете. Нали е "форуМ\м", да обменяма мнения, а не само да си казваме своето и да не поглеждаме чуждите. Ай сиктир...
Момиче,аз съм 1,58 и съм 40 килограма.Ти си СЛАБА!Нямаш нужда още да слабееш.Можеш да ходиш на фитнес само за да си поддържаш фигурата.Яж повече плодове и зеленчуци и пий много течности за да си здрава.Туи е!
АхахахахахахаПървоначално написано от Sissy90
![]()
Е то тази формула може да не съвпада с всички.Всеки е различен.Някои хора примерно им тежат много кокалите и тежат много килограми а са клечки, а при други е различно.А и някои хора имат проблемни места, както например ти - паласките...Първоначално написано от Loshotia
Браво, че се разубеди да сваляш килограми. Важното е да си здрава, не да си слаба.![]()
ОМГ ! Ти луда ли си ? Къде повече да сваляш . .ти ако свалиш повече от 3-4 кг ще си като жив скелет ..
По-добре си спортувай от колкото с тези тъпи диети
. . Аз съм 165 и съм 53 . . и мога да кажа, че горе долу съм добре . . за това спортувам . .
![]()
аз съм висока 178 и в момента съм на диета ии за 2 дена 4 кг свалих..бях 55 сега съм 51..ии продължавам да отслабвам..искам да стана 46 :P
Първоначално написано от BuBzzz
![]()
![]()
![]()