- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Посъветвайте ме .. моля ви .. важно е ..
Според мен трябва да изчакаш още поне месец! Разбира се това си е твой избор, но от това което си написала не мисля, че си готова да правиш секс. Замисли се защо искаш да го направиш, защото ти го искаш или, защото е важно за приятелят ти?! Нормално е да имаш притеснения за болката, кръвта и т.н , но просто от начина по който си написала всичко мога да съдя, че изобщо не си убедена дали наистина го искаш.. Помисли си много добре, в крайна сметка това не е нещо което можеш да върнеш назад или да забравиш след време...
Страх ме е, че за мене всичко си.. Страх ме е, че след твоите лъжи още повече искам с мен да си!!
Възбуди се! Сериозно. Ако не си възбудена до полуда, нещата ще са много по-тежки. И не говорим само за омекване на коленете или лека влага. Говоря за истинска възбуда. Нека проникването да е в такъв момент, в който просто си на крачка от върха. Не и след оргазъм, защото повечето жени стават много чувствителни. Ако покрай суетене възбудата ти спадне, не се мъчи. Ще се стегнеш, свиеш, ще се уплашиш.
Иначе споделям мнението, че си малка, ама ти си знаеш.
BebiNkata, моля те пиши с по-малък шрифт. Много дразни.
правилно ;]] ako ci г0т0ваПървоначално написано от britzy
Just do it !!
не се бой ако не е сега ще има болка и кръв друг път![]()
Първоначално написано от ozzy
+![]()
![]()
Ами след като знае, че си девствена едва ли ще очаква някво блестящо представяне. А относно болката и кръвта: при мен имаше болка (все пак беше поносима), а пък кръвта не беше изобщо много. Само след като свършихме като отидох до банята имах точно 2 капки на прашките си.Така че приятно изживяване няма от какво да се притесняваш, но все пак умната.
![]()
И ДА СЕ ПАЗИТЕ ЕИИИИИИИИИИИ....
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
ДобремПървоначално написано от krem4et0
Не съм искала да дразня никой! За напред ще пиша с по-малък шрифт!
![]()
Така е перфектно![]()
krem4et0
Страх ме е, че за мене всичко си.. Страх ме е, че след твоите лъжи още повече искам с мен да си!!
Еми виж сега и аз съм на 15 и малко повече от половина .. И аз съм девствена, имам си сериозен приятел и ние обмисляме скоро да го направим и сме готови !И мисля, че не трябва да мислим толкова много за кръвта, за болката, а просто да се отдадем на момента и да не мислим за това . . Трябва да сме достатъчно възбудени, иначе ще боли сигурно повечко и няма да е подходящото време за проникване . . Разбира се, щом сте тръгнали да водите полов живот трябва да си сигурна в половинката си и винаги да сте със предпазни средства от нежелана бременност или някоя коварна болест ! Желая ви успех!
Когато вече не съм девствена ще ти пиша за повече информация !
![]()
Пиши и на менПървоначално написано от pussucetka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами Щом се чувстваш готова направи го ,но трябва да се отпуснеш според мен щом си решила да правиш секс са това момче значи му имаш доверие.А що се отнася до болката никой не е умрял така че...
успех![]()
+Първоначално написано от thesweetest
нали е за това- да я изгубиш![]()
Schhh! Hear the silence...