Остави ги не си заслужават нервите и отделеното време. Нали те си провалят живота, а не ти.
Наскоро си говорих с една съученичка и ми разправя "ма аз съм спала само със шестима", а тя е една година по-малка от мен и съм сигурна, че ми е спестила поне 10 момчета, понеже я видях в една дискотека за 1 вечер се натискаше със шестима и прави секс поне с 2ма от тях. Хайде за нашето време вече шестима на повечето хора им се струва като нищо...някой хора на нейната възраст са го правили и с по 20+ човека. Имам един приятел, който всяка вечер спеше с различна, а тогава беше едва на 12/13, което е отвратително. Има хлапета, които ми се хвалят, че го правят на 9 годишна възраст. Пази Боже....братовчедите ми са на 9 годинки. Отгледала съм ги като мой деца. Не мога да си представя, че хлапета на тяхната възраст имат сексуално влечение, какво остава да правят секс.

Миналата година една деветокласничка от моето училище заебременя и направи аборт. Това е супер тъпо. Защо просто не ползват презервативи. Оплакват ми се колко били скъпи презервативите...има и от по 15 стотинки!!! Сега за дето се е стискала за тези 15 стотинки и се наложи да си убие детето като направи аборт...