- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 1kg за 1ден
Не знам , но според мен тази диета е някакво безумие , салата от две марули , то заиците ядат повече на храненеа това с дъвката ме разби значи ако вземеш 2 дъвки ще надвишиш лимита и няма да има резултат
![]()
![]()
, ама все пак 1 ден 1 кг , 20 дена 20 кг
Според мен , никой здраво мислещ човек не трябва да спазва тази диета , по-добре да се спортува и да се ограничат вредните и калорични храни
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Всъщност е хубаво да има такива теми точно в Козметика и диети.Защото ни карат да се смеем много(поне мене) и нали смеха помагал за добрата фигура
![]()
А тая "диета" която Loshotia е поснала,ме разби отвсякаде.Това е от сайта на Иво Сиромахов(от Шоуто на Слави), който си прави яка ебавка с женските списания![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от ecstazy
Смятай колко отчаяна личност трябва да си, за да започнеш това нещо.![]()
Big or small, lies are lies!
И аз това се чудя ??!Първоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
To infinity and beyond.
Спазваш я тази диета и през деня ще ходиш като някакъв надрусан призрак.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
iПървоначално написано от ShtrudeL
а за къде без греипфрюта![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Пхахахха![]()
![]()
![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Олеле и аз като Чарли Макдонал,к'во ли не почнах да слагам в устата си.Опитах по рецептата й вода с ябълков оцет.Щеше ми се да пробвам чайче с греипфрютче,обаче нямахме грейпфрютчитъ,жалко![]()
Та това вода+оцет не стига че мирише отвратително(заради оцета) а и на всус е да повърнеш.Веднаха го изплюх![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
е как ще ядеш спанак със оцет и греипрютПървоначално написано от pomo6tplz
![]()
?
А да питам за "чая",може ли да се получи същият "чай" ако е с ябълка вместо череша?
темата е ебавка.Едва ли ще ти се отговори разумно.Ако питаш без да се ебаваш ес7 деПървоначално написано от December
![]()
ммммм Да има ли значение каква да е!?! Хуба-буба дали ще стане ???Първоначално написано от Lyubeto
![]()
![]()
![]()
![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
апфффф шегуваш ли се-мега гига ултра хипер много е калоричнаПървоначално написано от Unika7che
![]()
![]()
Купи Орбит без захарОбаче гранулите съдържат ли калории
???
много ясноПървоначално написано от December
![]()
![]()
Олеле сериозноооМи тогава к'ва дъвка да вземем?Че те са били голяма напаст тея дъвки
Кой да знае че съдържат толкова калории дори и в гранулите
Шок,шок отвсякъде!!!!!
Ще я караме само на оцет тогава![]()
Към авторката:
Хммм, я пак сериозно се замисли над диетата. . . май дъвката не става![]()
![]()
![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
Първоначално написано от Inn0cenCe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова ми хареса идеята за оцета и грейпфрюта , че утре почвам диетата.![]()
![]()
![]()
Преди малко затоплям една вода във микровълноватаСтрах ме е на печката,че може да направя някакъв пожар.Та така стоплих водата на 1 минута,сложих ябълка,чаках...чаках..но нищо не стана
![]()
Никакъв чай от ябълка не стана![]()
Явно рецептата на авторката работи само с ягоди и череши...
По-късно ще пробвам с портокалче.
ти не разбра ли , че темата е гавра.....
всъщност чай от плодове се прави да но не по този начин![]()
завира се вода и се слагат сушени плодове ушаф и се вари докато стане чаяно това е по скоро компот а не чай
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
А ти не разбра ли, че през цялото време се ебавам![]()
![]()
Доста интересно беше да пробвам от рецептите на авторката![]()
HexGirl как може да не се хванеш на ебавката на авторката,а пък да се хванеш на мойте простоии![]()
добре де уф ....ама аз назад не бях чела много много
бтв пробвай чая дето аз казах![]()
баба ми го правеше като малкасупер сладък и вкусен става и с препечена филиика много си върви
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от ShtrudeL
той оцета е вкусен беама тя ягодата сигурно ще се разтвори в чая
![]()
![]()