.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен

Cabletel Кабелен Интернет Алфа

Значи поне аз си мисля,че има проблем с модема ми от каблетей дето ми го дадоха той е един черен.Спира ми нета по 20-40 пъти на ден(прекъсва).Може ли да е от модема да го сменя или да го махам кейбълтел.Без това няма и бтв синема.
    ------------------------------------------------------------------
    Кажете в София Надежда 4 цифрова+аналогова телевизия+интернет в 1 пакет най-хубавите дето има.Че май ще се махам от кейбълтел

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Cabletel Кабелен Интернет Алфа

Цитирай Първоначално написано от koko95
    Значи поне аз си мисля,че има проблем с модема ми от каблетей дето ми го дадоха той е един черен.Спира ми нета по 20-40 пъти на ден(прекъсва).Може ли да е от модема да го сменя или да го махам кейбълтел.Без това няма и бтв синема.
    ------------------------------------------------------------------
    Кажете в София Надежда 4 цифрова+аналогова телевизия+интернет в 1 пакет най-хубавите дето има.Че май ще се махам от кейбълтел
    Мисля че някои кабелни комантии като СКК предлагат пакет услуги НЕТ+ТВ,провери в Евроком,Центрумгруп...но аз бих ти препоръчал да си сложите една сътелитна чиния на БулсатКОМ или ITV Partner и да си пуснеше една жица на примерно МегаЛАН,и ще си предоволен от услугите!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен
    а колко ще струва цифрова телевизия на булсатком около 200 програми там дето има от най-евтино до най-скъпо на 4 телевизора.Моляте дай всички планове на булсатком за 4 телевизора-колко ще струва и може ли да има сити тв на булсатком че нея я гледам всеки ден?

Супер фен
    и кажи как да си оправя проблема с модема на кейбълтел?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    и кажи как да си оправя проблема с модема на кейбълтел?
    Доста хора се оплакват от такива проблеми и се указва от Firmware...занеси го в офиса им да го тестват и да видят какъв е проблема.

а колко ще струва цифрова телевизия на булсатком около 200 програми там дето има от най-евтино до най-скъпо на 4 телевизора.Моляте дай всички планове на булсатком за 4 телевизора-колко ще струва и може ли да има сити тв на булсатком че нея я гледам всеки ден?
    http://www.bulsat.com/prices.php

имат телефон на клиента обади им се и те ще ти предложат пакет програми...в апартамента на баба ми има БулСАТ с 80 програми и таксата и е 10-12 лв
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен
    първо ... CableTel и Evrocom са една и съща компания вече ... и от другия месец може би ще стартират с ново общо име ...

второ ... на Bulsatcom за 4 телевизора бая ще трябва да се изръсиш ... а да са с 200 програми още повече

трето ... май ITV Partner вече не съществъва ... или поне не с това име ... вече не са ли ... забравих как беше

и четвърто ... преди да пишеш във форума обади ли се в CT да кажеш че има проблем ? вместо да се мъчиш да оправяш сам проблема по добре се обади и си кажи болката ако трябва ще ти пратят техник ... посещението е безплатно, а и ако има неразрешим проблем с модема би трябвало да ти го сменят пак безплатно ...

Супер фен
    моляте сметни ми и кажи колко ще струва на 4 телевизора най-скъпия пакет.Моляте.А отностно модема ми ще говоря с кейбълтел

Супер фен
    аз го смятах около 33 лева най-скъпия план дето е по 15,80 на 4 телевизора така ли е.И ако е на най-скъпия план ще имам ли около 200 програми?

Супер фен
    Ами по скоро ще имаш 70 програми ... поне според програмния лист който гледам, но незнам дали за 3-и и 4-и приемник таксата пак ще е 5.80 лв и дали няма да трябва да се плащат приемниците ... най добре да отидеш в bulsatcom и да искаш оферта ... и нали знаеш че трябва да си с добро изложение че да имаш хубав сигнал, иначе няма да можеш да гледаш ...

Ше се оправи, като пишеш в миналата си тема дет е същата...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    "koko95" човек стига си правил няколко различни теми на една и съща тематика,толкова ли е трудно да си пишеш в старата тема?? Не виждаш ли че дразниш хората така ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си