- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли преспал/а с предишния/та ?!
Първоначално написано от Monnie
Maybe..![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
няма начин..
дам..![]()
:P
Не.
Първоначално написано от Monnie
не бих спал че ще ме убие докато наням ..а др работи много могат да и се направят в легло ;д;д;д;
yes ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
не..въпреки, че става само затова
бих..![]()
![]()
мм аз пък Бих!!![]()
не ужс
неее :P
нее :P
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
да всяка вечер шси я гушкам вкъщи![]()
![]()
ако съм пияна може...![]()
Първоначално написано от BioX
Устройваа меее (wasntme) ..
![]()
ако обичате не започвайте във форумаПървоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
хаха спокойно бе то др освен във форума едва ли може да има![]()
![]()
оххх успокоих се че направо се бях притеснила![]()
пфф слава бого уплаших се аз..да не ме караш да те водя ти леят куршум![]()
![]()
дишай спокойно добре съм вече![]()
![]()