[b]Чувствам се глупаво,че ще дам за пример биг брадър,но от там ми нахлуха мислите в главата ^^ Та Антоний каза на жените:
"Всяка една млада жена търси модел и образец за бъдещ съпруг в баща си."
...и сметнах,че е много вярно. ^^ Вие как мислите? Намирате ли в хъм гаджетата си неща,които виждате у бащите си? (не ме разбирайте погрешно,не съм извратена...дано разбирате за какво говоря... Оо) За да стане по-ясно ще дам пример със себе си...
Моя баща беше човек,на който се възхищавах...никога не ме е удрял,изключително рядко ми е повишавал тон и беше много грижовен и винаги искаше всичко да ни е наред. Даже като ме е виждал разплакана за нещо леко ми се е скарваше и ми казваше,че не иска да ме вижда тъжна и разплакана...Дори се ядосваше вместо мен едва ли не,за нещото което ме е разтроило...
(Сега ще си помислите,че съм разглезено,ама не...даже май не бяхме особено близки с баща ми така като с майка ми...нвм...беше адски добър и заради това си качество и отношението му винаги съм се старала да не го разочаровам и ми е ставало тъжно ако по някакъв начин съм го правила...така...отклоних се от темата) И от това защитническо отношение сега очаквам и от човека до мен да бъде...като най-добрия,най-великия,най най ...моя си човек,който ще ме защитава,ще ме разбира и винаги ще бъде готов да ми помогне...че никога няма да ме изостави и ще бъде винаги до мен...
Някак си...като дете,което е гледало от страни държанието на родителите си един към друг...и към него...сега искам нещата между мен и човека до мен едва ли не да са също толкова хубави и топли <3 Не че точно искам...а така ги разбирам и усещам... Оо
Не знам дали мога да нарека всичко това "проблем",но понякога си мисля,че това мое мислене е все още...детинско и наивно...
Май темата е повече към момичетата...мислили ли сте си някога такива работи...чувствали ли сте се така...^