- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистване на грим
Предложете ми някакво хубаво мляко или лосион за почистване на грим. Може и цена да кажете. Само не искам да е с много силен аромат.
И всъщност каква е цялата процедура за чистене на грим? Достатъчно ли е само да го изтрия с лосиона? (въобще не слагам много, само заличавам недостатъците с коректор)
С тоалетно мляко, не знам колко струва
Мажеш го на тампонче и търкаш![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Аз предпочитам мокрите кърпички, които са специално за почистване на гримС тоалетното мляко на мен ми щипе, все ми влиза в очите ;д а и не мога да си изчистя хубаво черния молив. С кърпичките според мен е по-добре.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз ще кажа нещо не по темата:
да живеят кърпичките! не всички лосиони за почистване на грим щипят, но пък за сметка на това всичките са мазни и гадни. А аз много мразя така. Затова - кърпички, кърпички и пак - кърпички!![]()
Предполагам, че тези, които казаха, че им щипе, говорят за очите, а аз там не слагам грим. Казах, че слагам само малко коректор да прикрия разни пъпчици по кожата. Кърпични не искам, защото доста бързо ще свършат. А това на Билка, което някой ми предложи, и аз съм чувала, че е хубаво, но и че има силна миризма, а аз не искам да има.
за да няма миризма след почистването си измий лицето и готово![]()
или с мокри кърпички или с тоалетно мляко.И двете не са по-скъпи от 2 лева.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
на Евтерпа са много хубави![]()
Memento mei, memini tui!
+1Първоначално написано от dqvolcheto9
Тоалетно мляко Loreal Hydra Comfort супер емисля че е 9 лв.
Каква им е цената?Първоначално написано от Converse333
аз за почистване на грима ползвам тооалетно мляко на Ейвън и е около 6/7лв май![]()
понякога ползвам също рициново,бадемово,кокосово масло или зехтинЗвучи странно,но наистина много добре свалят грима,овлажняват кожата и я подхранват,а и не ми лютят толкова колкото млякото
![]()
+Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
аз ползвам бебешки кърпички![]()
мляко за лице на Билка с бяло грозде.. много е готино (около 2-3лв)
почистващи кърпички за грим.. аз съм много доволна от Пон пом или там каквото еи едни сини, на които пише Speed Care
(около 3лв)
Просто аз
Пробвай с тоалетното мляко на Дева с лайка, което е.. на мен ми допада ! Не е скъпо, около 2, 2 и нещо е.. : )
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Аз ползвам тоалетно мляко Кря кря и ако махате грима както трябва няма да ви влиза в очите
п.с.На мен не ми влиза в очите и не щипе ..
Аз използвам почистващо мляко на Avon и съм много доволна.![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...