- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой знае ли как се връзва панделка?
Интересува ме най-елементарно връзване на панделка
нещо такова
Или на мечетата както им го връзват. Искам да разбера техниката, не е като обикновеното връзване на маратонки, щото единя край отива настрани, а не пада надолу под възела ( ако ме разбрахте ) Знам още един начин, но той пак не е точно същия, защото пък единя край идва над възелаТърсих в нета и нищо не намирам, де*а. Моля за помощ
Намерих само това, но то не ме устройва, щото май няма как да се направи на шал![]()
![]()
Ми аз това си го правя с наместване.В смисъл връзвам я хлабаво и после само намествам кое къде да си иде,как да застане,възела да е така по средата на всичко и леко го стягам:/ не става ли?
Eми не, а и аз не искам да е хлабаво, а искам стегнато. Някак си не ми се получава, няма ли някаква схема..
ПС: Въпроса е двата края да висят отдолу, а някак си това не се получава с обикновеното връзване.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uAIoEd8cxwo
някъде на 0:45 обясняват за този възел.
Дано съм помогнала!![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Ами да ти кажа,и при мен така става.Затова като си слагам шала на врата,единия край е по-къс от другия и по този начин като го завръзвам двата края се уеднаквяват.Не знам дали ме разбра,щото и аз едни обяснения давам...
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Абе.... здраве да е, нали поне опита.Разбрах какво имаш впредвид. Иначе, аз като си слагам шал го връзвам плътно към врата, като панделка на котенце, леко встрани. Седи много елегантно, зависи и как си го съчетал, де.
Исках малко по-прецизна панделка, ама явно ще си ходя така... пак ще съм си красива, кво.
![]()