- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Първоначално написано от Reaper93
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Първоначално написано от lovey0u
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
ееееееееееееее не чУ'ек
![]()
![]()
![]()
За'ласнах се
...
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
деа, чух новата песен на Майли.. (не знам колко е нова), ама определено е по-мъжествена от Бибо![]()
Не е ли секси![]()
![]()
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
даа,Бобчо иска да е мъж![]()
![]()
Това й е мечтата на Бобърката бе..Първоначално написано от Tempest
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Някой знае ли какво стана с богинята и покровителка НОМЕР 1 на Бобърката, selensky (или там както и беше името)![]()
Оф ми заключеха й темата,обаче ЛейдиДи каза,че може да я отключи и да я премести в кофата.Аз ще се радвам да я възродим.Вие искате ли?Първоначално написано от ImTheBest
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Естествено,иначе няма на кога вече да се кланим..Първоначално написано от December
![]()
Ох ми мързи ме сега да бъда културна.Ето вижте какво е написала модераторката - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...037&start=1725Първоначално написано от ImTheBest
Сега се връщам от изпити и съм като умрялаЧак вечерта мисля да й пиша.Някой ако иска темата по-бързо да се върне да пише на ЛейдиДи.
Да не е спам....
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ъм?Малко разяснение може ли,че не ми се търси в гугълПървоначално написано от Tempest
Тц... selenasky е секси-богинята на форума... Трябва да има фен тема!!
Ми какво да напиша на ЛейдиДи?Първоначално написано от elito0o0o0
"Би ли ни отключела темата.Сългасни сме да я преместиш в кофата.Но моля те,отключия"
Уф тъпо е и не много оригинално...идеи???
Идеално е! Муцка!Първоначално написано от December
![]()
Муцка,направо целувкаПървоначално написано от elito0o0o0
Аз нали предишната тема им бях написала да не я заключват.Беше супер
Първоначално написано от December
Беши толкова сладкуу
Ох още го мисля.Искам да е нещо много културно,хубаво,представит елноА накрая сигурно пак ще се получи лигаво и като пълна ебавка
![]()
![]()
Не знам.. аз съм заета да си мисля съчинението за класното утре..![]()
![]()
флъд (от анг. flood - наводнение) си е типично това, на което викате "спам"... а СПАМ е същото това пълнене на темите с отговори не по темата, ама с рекламна цел... затова казвам - има разликаПървоначално написано от December
Мноого ти благодаря,че ме просветли.Вече не се чувствам толкова тъпаПървоначално написано от Tempest
![]()
Не се заяждам,наистина се радвам,че най-накрая ще използвам думата СПАМ и ще знам пълното й значение.Не ми се чудете,блондинка съм![]()
![]()
Ами писах в темата за модераторска помощ.Но май по-добре да й пратя и ЛС.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...377780#7377780
Съжелявам,че се забавих толкова,но кръвното ми беше баднало и трябваше да ходим до болницата![]()
Айде стискайте палци да ни върнат темата.
мм.. от притеснение за темата вече и кръвното пада...Първоначално написано от December