- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
^ Напипаай гооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Дали си бий чикии![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Малее супер тъпо лапенце аз като го чух и си помислих че пее дете на 7 годинки и после като го видях![]()
![]()
супер много ме дразни мнн е лигаво
![]()
![]()
![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Дай да питаме селенаскай (Ели) .. тя сигурно знае всичкоПървоначално написано от December
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Много е красива![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
и пак не бих тръгнал с неяПървоначално написано от December
![]()
Това лапенце май всички го мразят освен някои влюбени и загубени по него момиченца.
Йесс, тва вече е любимата ми (антифен) тема ..![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Силно се надявам 'музиката' на тоя да не стига до ушите ми.Все едно гледам някво детенце на 3-4.
![]()
Аз като го чух за пръв път и си викам ква е тая грозна пичка уе.А то се оказа, че е "момче".![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
като говорите така се сещам как един приятел се втрещи, когато разбра, че е лъскал на вокалиста на Токио ХотелПървоначално написано от ElectricFuneral
![]()
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
^ Ъъъъъъъ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЯХЪХАСЪАЯЪХЪАЪЪХАЪЪХАЪАХА ХАХХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Тоя пък яко ме дразни,к'во толкова му харесват кифлите?!Толкова е тъп,спомням си,някъде четох в списание Браво четох един негов цитат "Обичам Ви,дами",обича той,майка си!На т'ва и отгоре се носят слухове,че праскал Ким Кардашиян,'бахти и келеша!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
xaxayxyayxayaxayxayayxyayxyayaaaxaxaaaaaaaaaayayax yayxayaaПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трябваше ли всички да опишете колко е забавен факта за вокалистката на ТХ?! Ебем го, важното е, че нарастваме откъм мнения![]()
Да бе,това е важното![]()
![]()
Другата тема има към 70страници.
Вие не сте ли на училище бе?
Ще умра всеки път, като влизам в тая тема..![]()
Иначе честит ден на детето!
![]()
от 9:50 бяхПървоначално написано от December
иначе.. честит празник на Бибо
и по повода да ударим една загорчица!
![]()