- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Тоя само като го видя ми се повръща.И ся май ще идва в България![]()
Дано не идва в България, че.. Не няма да го преживеяПредставете си само паради по улиците на София с обезумели фенки..
Ще дойда в София само за да ги целя с камъни![]()
ваУ рокс
Grell
Тогава ми обясни с какво неговата история е по-различна акто си много запозната?Първоначално написано от December
Явно аз нещо се бъркам... по принцип като не харесваш някого защо трябва да му ровииш из автобиографията???
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
A ти как можеш да не харесваш някого като не знаеш нищо за него?(същото е и с харесването).Оня си е пускал видеота във youtube където Ъшър го забелязал и го продуцирал.Първоначално написано от loliii
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Бая ми е смешно това момченцеBIG STARR
Кое е т'ва забило пишлеме..че не се сещам? Аа...да не е едно лапенце с лесбийска прическа,дето в лицето е като настъпЪна шИшарка...и се опитва да пее? То даже програмите не могЪт да му опраят гласа на тоя...безнадежДен случай!
"Мамино детенце..." както казват повечето! Тоя ако отиди на Survivor ще диша 5 минути и ще умре![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега като се загледах повече в снимките ми напоня за едно съседско момиченце, което е на 8 години![]()
Т'ва лапе започва все по-яко и по-яко да ме нерви, вчера на музикалните награди MuchMusic Video Awards, т'ва тръгнало да ми се прави на рапърче, баси и мърсола!
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Еми момчето гледа да искара парите, как ще стане не го грее особено, както и почти всички "поп звезди" вече.
Тоя още ли пее бе?
Ам той може ли бе ?Първоначално написано от yahhooo
btw тоя ако напрай концерт тук ще се самоубия...
определено съм АНТИфен... той е гадно, малко, ужасно, женствено... дете![]()
ии да, ако верно направи концерт в България ('късметлиите' естествено ще са хората от София) .. ще се самоубия... (защо съм точно в София бе мамка му)
Заключиха фен тематааа![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
ай сиктир, какъв ужас, каква загубаПървоначално написано от December
![]()
Заради твойта голяма уста. Ся ходи да лижеш гъза на модераторката да отключва отново. Пиши писмо ако ще до Не сере БОПППП ама да е отключена. Тъкмо се върна оная пикла шоколадчето!!
ваУ рокс
Grell
Ами аз точно казах на шоколадчето да промени името на темата и кво стана![]()
![]()
ключ!
За фен темата на селенаскай пак аз молих модераторите,сега пак ли аз![]()
Но много си я искаааам темичката.
И не беше честно ЛейдиДи да пише отдолу "Обвинявайте December"![]()
Уф искам си темичката....
December, считай това за официално предупреждение от мен да спреш с излишния спам по темите.
При следващо предупреждение ще има други мерки.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С реване не става... лижи!
Е ти пък почна да ни следиш. Тва е полицейщина!!!
ваУ рокс
Grell
Ще направя едно тъпо изказване... Ама той този нищо умно не заслужаваЗабелязали ли сте как съкращават името му : "JB"... А сигурно сте виждали и другото такова съкращение "JB", този път на бездарните като актъори и музиканти Дисни братя
Taa.. Обърнете внимание на последната буквичка: "B" и се замислете какво значение има тя... Въпреки, че 16-год. лекенце бие повече на хомо
![]()
Какво му харесват на тва същество?? Косата му-все едно крава го е лизала, една заспала физиономия... *като пребит от скинари*
![]()
А фенките му явно НЕ знаят какво е музика!
![]()
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!