- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерсиии, мерсиии...
Тука Джоуито ни е по-млад..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
М не знам на колко е,но по едно време към 2007 сякаш е пълна развалина заради тея наркотициПървоначално написано от elito0o0o0
Сега е по-добре,по-хубав
![]()
Ама да ти кажа,той и на 50 ще стане докато се наканим да му направим темата(тъй де фен темата на сликнот,обаче ние имаме друга цел![]()
).
Измислех д/г свястен текс който не включва "мада фака"![]()
М....трябва да го измислим добре.Ами ако направят и анти фен тема пхахаха![]()
![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Епааа влез си в скайпа да обработим шибания текстПървоначално написано от December
![]()
![]()
НееееееПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
Моля ти се имай малко милост
![]()
![]()
Задавих се с вафла
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
I l0ve Justin Bieber he is so cool beutiful and so so sweet {}{}{} ii az kato wsqko momiche koeto mnogo go xareswa si prredstawaqm che sam towwa momiche wypreki che sa samo mechti na 12 godishno momiche .. <3 n0 ne spiram da si mechtaq ... ii toi shte ima koncert w Bulgariq pri fenowete koito go obichat obojawat i mn my se wyzxishtawat towa sme nie koito me podkrepqt da pishat komentari za pesenta za JB i da az sym saglasna
![]()
Едно момиче, една изповед........към един гей..
Edit: brokeninside13, жестоко съм ти обиден.Сега трябваше да съм в депресия, не да ме караш да се попилявам от смях..
![]()
за щастие взе да му минава модата![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
OMG къв е тоя и как може да го обсъждате....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Аwee момчето си е супер ,,не го харесвате ваш си проблем ..или по точно му завиждате
![]()
Ужасно смешен e и не може да пее. Аз не мога да резбера кво толкова му харесват :
- бебешкото тяло
- смешния глас
- гейската визия и поведение![]()
Ей коньо марш от тук! Има си фен тема. Аре, нали сте му големи фенове и сте много...нещо темата ви западна...Първоначално написано от Teenprblem
Да, със сигурност всяко момче желае да прилича на педал, с женски глас и да пее БЕЙБИ БЕЙБИ БЕЙБИ ОУУУУУУУУУУУ.Първоначално написано от Teenprblem
хуухуаух
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tMJ2wtwQx68&feature=fvst[/youtube]
чакай ся, за кое момче говориш? Ние тука момиче обсъждамеПървоначално написано от Teenprblem
Само ш му завиждам, да знайш, по цели нощи не спя от завист... и искам да приличам на нея толкова много... искам каска за коса, че като падна по глава да не се спраска, искам тънко гласче , щото момичетата ше ми се лепят, искам да напрая 1 песен и 11-12 годишни пикли да я превърнат в суперхит и да ми викат "принца на попа"
wait.. WHAT?! Тая прехвалена к**ка не ми разправяйте изобщо колко е "супер", писнало ми е от мастии кат' вас да ми пишат у темата, неслучайно е АНТИ
![]()
that burn for only me
Еми, мда.. той спада към категорията - певициПървоначално написано от psych0
![]()
гей съм гей съм гей съм оууууууууу![]()
that burn for only me
Не беее! Лесбийка е!Първоначално написано от psych0
![]()
въпреки първоначалните помисли за странни откровения, се сетих, че нащо момиче имало песничка такава..
можее ;дПървоначално написано от elito0o0o0
that burn for only me
Ето бре!![]()
![]()
олелеле![]()
![]()
that burn for only me