- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Хохо хохо
![]()
Много вярно!
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Песничките му не са лоши ама не виждам кво толкова намират момичетата в него при положение, че има доста женски черти. Симпатично е момчето ама, ако ги нямаше прическата и дрешките и ако не го даваха по телевизията нз колко момичета щяха да го загледат. Бях гледала снимки на момичета с лицето на Джъстин и ако не знаех кой е и за миг нямаше да се осъмня, че лицето е на момче.
Еми, така си е.... baaby, baaby, baaby оУУУПървоначално написано от December
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
хаха..т'ва е великоПървоначално написано от December
![]()
Нямам нищо против момчето, ама тази картинка трябваше да я споделя някъде просто.![]()
![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Hopefully a train will hit him like a train![]()
![]()
![]()
![]()
JB E ВЕЛИК (JB=Johny Bravo)
Justin Bieber e велик гей![]()
Не ме дразни толкова детето.Верно,че е с 2 години по-малък от мен (),ама пак си е като 10-годишен.А и не знам да има толкова много фенове.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
До преди известно време живеех с тезата,че детето не ме дразни,има две-три готини песнички,но скоро ми се случи нещо шокиращо...случайно слушах една негова песен,мисля,че се казваше Οne Less Lonely Girl,и ме изби на агресия и мислено започнах да го псувам...Изтрих и трите негови песни,които харесвах и съвсем неочаквано се изпълних с някаква злоба към него...
![]()
![]()
Сега ще се смеете,ама аз съм сериозна.![]()
![]()
Мисля,че ще се присъединя към `анти-феновете`...![]()
Добре си ни дошла миличка сладичкаПървоначално написано от Bukmopu
![]()
Преди малко изгледах Хорейшо.Леле как се разревах о0 Отвана не съм плакала толкова,при това и за филм.Както й да е.Та момченцето(дето уби шабаната си майка,ако въобще такова чудовище може да се нарече майка де) 12-13 годишно адски приличаше на ДжъстинДори се чудих дали Джъстин я играе ролята,но не е той.Същата каска и голма странна глава
Гледахте ли сериата,видяхте ли го момченцето?
Първоначално написано от December
Пак забравих да го гледам.Фък бе, как винаги всичко пропускам, особено най-интересното.
![]()
И аз често изпускам,но пък този път хванах страшна серия!Леле честно разплаках се ;/ То такова нещо ужсс....да накараш детето си да пие бензин а нее :/ или пък да завързваш дъщеря си за леглото с белезници :/Първоначално написано от elito0o0o0
Сега чакам да дойде часът за Анатомията на Грей![]()
Много сериали гледам леле о0
http://www.justinbieberzone.com/wp-c...sturehabit.jpg и аз искам такива очила![]()
дайте някоя пародийка да си убия времето докато започне анатомията на грей :/
Нуждаем се от твърда и хубава музика ,а не от малки момченца !
още един антилиген (фен) на бийбър. а къде е фен темата? искам да видя разговорите и поздравите на 3те момиченца. дайте линк иначе и аз този не мога да го понасям а четох преди малко че щял да набие без проблем братята гейчета джонас хахаха. ако имате идеи кой кой ще пречука казвайте.
е... нямам претенции, важното е едното от 2те злини да си отидеПървоначално написано от FeFxFr
![]()
Лигльото.. Не можел без майка си.
Представям си, сега когато МЕДЕНОТО ГЛАСЧЕ [] е ВЪЗМАЖАЛО сигурно пее още по гадно
. Кой знае как звучи.. като циганин пред сергия с лЮбеници
![]()
![]()
A Word`s, just a word.. `till you mean what yoou say!
---------------------------------------------------------
Всяко чудо за 3 дни!
^ Wakey в посписа ти много правилно е нписано
Всяко чудо за 3 дни![]()
Божеееее опази![]()
![]()
Умрех да се смея нен не ене не![]()
![]()
![]()
Женичките от американското Гламър са се побъркали честно ви казвам![]()
Гледайте само кой е на 48 маясто за най-секси МЪЖЕЕЕ - http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/celebrity-galleries/2010/07/50-sexiest-men#!image-number=48 Бобърчо![]()
Не не тея хора сериаозно взимат некви хапчета
Обаче Ели къде е Кори Тейлър![]()
Тея са зле как може да го няма
![]()
От класацията им само Хейдън Кристенсен ми хареса :/ И то чак къде назаде е и той ...
^ А, не!![]()
![]()
Малеее, мале, МАЛЕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Задавих се с дъвката ми!
![]()
![]()
Първоначално написано от December
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пп: December МИРАНДА Е НАЙ-УНИКАЛНАТААА![]()
![]()
![]()
![]()
явно мъжете са изчезнали и са запълнили повечето места с някакви пъпчасали гейчета. наш джъстинчо няма пъпчици ама трябваше да сложат снимка от клипа му one less lonely girl където не съм сигурен гланц за устни ли има или е взел малко силикон от гърдите на българската певачка гергана. и за всички антифенове да кажа че като му гледам чертите на мутрата имам чувството че след време ще видим женската му красота и прелест в подобие на товаПървоначално написано от December
http://www.youtube.com/watch?v=CpvIMDbh0jU