- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
в една пародия се пееше, че има като косата на Керъл Брейди (стара актриса..)![]()
![]()
ето нейна снимка >> http://scenteddemented.com/4172bbcarolflip.jpg
![]()
![]()
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
ама бетер нейнатаПървоначално написано от wali00
![]()
![]()
^ Еййй, по-полека бе.Момичето какво е виновно, че хората са решили да я излагат публично?
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
То е виновно че е решило да се излага публично .. и да скверни свещените ми уши!!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
този да вземе да се скрие някъделапе смотано ,което си мисли , че може да пее
![]()
Ами да ти кажа, на него не му пука ние к`во мислим... ПхахаПървоначално написано от BabyBluee
Нали си изкарва парите...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
щом и чалгарите не го харесват.. то не останаха.. скоро ше му свърши манията в България..![]()
Гледах клипчето на "бейби бийбър" по-горе![]()
![]()
Носи розови "ботуши",а по едно време почна и да пее на плейбек![]()
![]()
![]()
Супер изпълнител - много харесвам плейбека,което автоматично значи че харесвам и бийбър като изпълнител![]()
![]()
![]()
HATEEEEEE!![]()
Преди си казвах: хубаво, Джъстин(а) е 16-годишно момче приличащо на 12 годишно, с идиотска прическа, женствен глас, смахнати песни и супер #!$%^$% фенки, но нищо не ми е направил, за да го мразя. Е, Джъстина Бобъра вече го направи! Плакатите му са още цели, само заради това, че от другата страна са неща, които наистина харесвам.![]()
![]()
Heywhatayawantfrom me?
е чак пък смъртПървоначално написано от BabyBluee
... че са излага добре ама... ама е кофти да му пожелаваме смъртта на момчето ся дори и да е анти тема.. се пак е лапе още ..нищо не е видяло още ..
![]()
btw неска по ситито пуснаха на бейбито неква песен с едно друго новоизлюпено ...мисл... нещо черничко май беше... абе много им са радвам на такива малки...
...
редактираноПървоначално написано от vaniliika
![]()
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!![]()
Хорейшу бе <33![]()
леле защо не пише за нов сезон![]()
http://www.imdb.com/title/tt0313043/episodes#season-8 няма нищо написано за 9 сезон.Последният епизод All Fall Down много странене беше ;д Накрая к'во стана.Пак като с руската мафия като от миналият сезон...уфф
ама т'ва 24 май голяма дата бе.Не стига,че ние си имаме празник на буквите,та и Пол умря тогава,та сега виждам,че и последната серия на Хорейшо била тогава.
BabyBluee наистина е многу бяснаще взема да го урочаса,че после на кой ще завиждаме
------------------------------------------------------------------------
http://www.imdb.com/media/rm2229436928/tt1635876 на кого ви прилича![]()
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
На всички антифенове ЧЕСТИТО от понеделник го махат от THE VOICE утре ще чуете новината и по PLANET VOICE![]()
![]()
![]()
Мразя го тоя педал,отвратителен е и май е гей
Ааа правил съм си експерименти и съм пускал песни на хора които не знаят кой е и всички казват,че пее момиче
А между другото най гледания клип в youtube май е на JB с тая песен BABY пффф
![]()
![]()
Абе да го чукат в гъза набързо и да умира...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз не го харесвам...Но защо пък да го мразя. Нищо не ми е направил.Ами да, грозен е и има женски глас... Ама какво да направи момчето ? Нека си пее, какво толкова ви пречи.
Не мога да разбера хората, които мразят дадени известни личности, нито някога ще ги срещнат, нито са им направили нещо хората.![]()
Ама какво ли разбирам аз.![]()
...
Абе тука е за антифенове![]()
То и аз не го мразя,но ми е противен и не съм му фен следователно съм му антифен![]()
![]()
![]()
айде и един водещ се фен да пише въпреки че видях че ми е забранено от ТемпестТа заслушах се на един от концертите му как пее..е добре че някой велик човек е създал плейбека..момчето не може да пее
![]()
![]()
а бтв видях че някой беше написал че го махат от The voice,що така?![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3