- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
да но нали по добре любов и мир отколкото война и омразаПървоначално написано от Tempest
хах и си гледам живота ти неде се безпокой то по-скоро на мразещите го трябва да им се каже защото нямат причина да го правят
а и wait a minute ама никога не съм..това което винаги съм си меляла е че омразата е безсмислена и ми харесва как пее и бла бла
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
we ball at omaha mallПървоначално написано от UNITED
![]()
S.W.A.G
абе как да нямам причина да го мразя бе?! Отида в някое заведение, в което не пускат чалга - пускат няква телевизия там от войс, сити и производните ла*на и какво гледам - той там! Мине, не мине час - пак там.. с тоя глас направо кипвам отвътре като го чуя... и "wait a minute" - друго каза преди 1-2 страници за пеенето му![]()
tWiLigHtgIrL ти си една мощно тъпа позьорка, честно! К`во още правиш в темата ни? На интересна ли се правиш, или? Не искахте да ви пишем в новата тема, вие що не пишете? Айде сиктир от тука. Тоя кавал не заслужава и да се изплюеш върху него. Нали му гледах един клип как циври за майка си - жалка работа.Пф, беги от тука, че ми замириса на лайна. Върви си гледай здрач с ония мазния Робърт Патисън ли патица ли какъвто е и си слушай бейбито, и не пиши в темата повече.
Нали уж сте му големите фенки, пък фен тема не съм мяркала от 2-3 седмици тука на първите страници. Да не го е сгазила хлебарка, че не си пишете за тоя или тая.. все там..?! Отворени фенки, ама грам мозък нямат...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Нямаше достъп до компютър или компютъра й се беше развалил.Нещо от тоя род.Ама заради компютъра.Имам си лични информаториПървоначално написано от wali00
Мноу съм тайна и аз кат Хорейшу
![]()
Неска като трябваше пак от 8 до 4 часа да седа у тъпият офис(аз и затуй съм толкова киселапреди си мислях,че "върнах се от офиса,отивам в офиса" е много яко и хубаво ама по тъпо нещо от тва няма!то да седиш цял ден
) като ми свърши батерията на мп3то и си пуснах радио.Ужссс пуснаха поне 3 пъти оновва ини мини нещо си
![]()
Ебахти ебахти тъпото.
О да и здрачмомичето и оня с хипхоп аватара спрете с тия дълги тъпи цитирания и без друго пишете един след друг.Или поне цитирайте само последните два цитат.Ужасна става страницата :/
--------------------------------------------------------------------
Ама елито и тя бясна ;д
И ако във фен темата ще пише моят ник за "и се забранява десембър да пише тука!" то трябва да пише същото и за здрачмомичето![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
темата "ни", уау.. с общи усилия я създадохме, едвам събрахме средства... Все едно не се посрахте да пишете във фентемата като имаше 70 страници... и после като я махнаха, да се намирате на приказка, се преместихте тука...Първоначално написано от elito0o0o0
Здрачената - това, което съм цитирал е безсмислен хейт... ако си фенка и на любимата й група/изпълнител, пак ше ги храни, защото си ти.. аз просто ненавиждам лапето, защото му давате някаква слава, която ОЧЕВАДНО не заслужава... не ме питай защо, да не ти цитирам и твоите думи преди няколко страници (за плейбека)
затапи простака с мълчание..ТО си знае кое е![]()
December следиш ли ме бемного си добре информирана нещо
ии окей спирам се с цитирането
иначе ,пише ме да не пиша тука ама то нали знаеш-забранения плод е най-сладък
и за тва пиша тука..а и тва дет го написах с плейбека сигурно във фен темата ще ме изядат
![]()
Темпест знам,не прави впечатление там елии бла бла кво мисли за менемалко ме вълнува
![]()
е нали знаеш всеки с вкуса си..то повечето фенки в туитър пишат там защото бил много сладък,готин бла бла,а изобщо не забелязват дали може да пее или не на живо ,втълпили са си ,че има ''ангелски'' глас и с дрехите ще те изадят ако кажеш нещо на въпреки..
ама айде нека се радва..на 16 е..има си славата с крещящите фенки в Америка..не знам кво чак толко ни припука в Бг-то..в смисъл и с обсебването и с хейтването..
![]()
S.W.A.G
ама е вярна информацията ми нали![]()
![]()
а това за общите приказки е вярно сигурно. но то във всички големи фен теми като на здрач примерно,също се изговарят доста общи приказки.както каза здрачмомичето забраненият плод е най-хубавмалко преувеличено сръвнение като за горум ама пак същата работа.То ако не бяха тия приказки едва ли темата щеше да е 60ст..А и доколкото помня в една от първите страници някакви флуудиха,но ти каза нищо нищо,давайте увеличаваме броят на страниците за да стигнем фен темата
Нешо от този род.Няма голямо значение де.
Но айде край със флууда от мен(да видим колко ще издържа).Нищо,че и другите правите същото -.-
А да не би да се отказах от слушането на лейди гага след като и селенаскай я харесваше?и още куб изпълнители които хоресваме и двете?О да ами двете ми най-добри приятелки които слушат бийбър?
Както и да е...
А за последно здрачмомиче,сайта ти в пикзо е мн сладък <33 Харесва ми онзи текст "какво трябва да има всяко момиче в гардероба си".И ти си много хубава де<33 Веждите ти са яки.Аз моите така и не мога да им уцеля перфектната форма ;/
Последните ми "приказки" от темата.Поне бяха за нещо интересно и момичешко и много вълнуващо ме - вежди.
Айде чао ^.-
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
e че какПървоначално написано от December
а то флуудиме,флуудиме докато не хапмен БАНана
![]()
оу мерси <3 то аз там от кога не съм влизала,трябва да го редактирам малко![]()
ехе мерсии,мерси <3 то аз веждите не си ги пипам,естествено така си ми седят,а ти освен да се консуллтираш с козметик или ддз
![]()
![]()
е то сега,със сигурност ще ни оплюват,че си имаме козметика и диети и не е тук мястото,че може и предупреждение от модератори та получиме..но все едно ..
Чао ^^
S.W.A.G
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
http://twitter.com/bieberisafag <--ТО пуска снимки такива хейтърски, може да видите а и това което пише..абе може се похилите![]()
S.W.A.G
ти последно фен или нефен си? И ко дириш тука, не видиш ли кво пише в началото на темата.. ай сиктир![]()
тая тема още ли е жива, и още ли дрънкате за тоя бе?
![]()
![]()
за кого?Първоначално написано от Nakadah
Още дрънкаме за тая, не знам за кого става въпрос (че и от мъжки род)![]()
човек вдигащ сси броя на мненията,капиш?Първоначално написано от Tempest
ама ти чете ли ми мнението ,че точно заради това ,че ме пише влизма тука
![]()
S.W.A.G
дай си адреса да ти пратя речникПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
S.W.A.G
То още го имало тоя конфликт![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
винаги ще го имаПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
S.W.A.G
Намерих скайпа на JB![]()
Сега спокойно ще мисля как да пусна вирус в компютъра му ...![]()
не че нямам кво да кажаПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
не искам да се хабя просто
![]()
е добре бее хакераПървоначално написано от UNITED
![]()
brokeninside13 момиче недей се хаби..написа ми цели 38 букви![]()
S.W.A.G
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
М' чи къ... ?
![]()
Btw нарочно преброих (2 пъти) буквите на т'ва момиче и са 39![]()
Ама мен не ме бива по матИматика и изобщо по числата така че може и да греша...![]()
![]()
късмет тогава с хакванетоПървоначално написано от UNITED
![]()
ее сега с 1 буква +/-![]()
а то нали и мене много ме бива а и сега както учудващо ми се спи![]()
S.W.A.G