.
Затворена тема
Страница 3 от 29 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 717
    Град
    Anfield Road

ЬХАХА..Евала на тоя дето го е направил.

Град
    На една звиздичка
    http://twitpic.com/12gfsa Вече е готов за първа зтраница на Ню Йорк Таймс. Заглавие: Джъстин си измива зъбите.

"oh, that girl has a pretty voice" , "mum that's justin beiber"
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

За сефте го чувам това детенце... Не че нещо против феновете му, ама винаги ми е било леко смешно като видя малки американски хилави изнежени пубертетчета да "рапират". Все едно да боядисаш трабант червен и да очакваш да стане Ферари - просто няма как да стане, сеш'се... Всеки да си знае мястото, един вид Няма да го наричам "гейче" и т.н., той просто е детенце и ако навреме не се усети да се отърси от славата ще стане провал с липса на реална представа за истинския живот по подобие на кака ви Бритни.

Град
    На една звиздичка

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от LoveLetter

ЬХАХА..Евала на тоя дето го е направил.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    тоя "пич" само в бг и израел го харесват и то някакви лигави момиченца , а за тва че изглежда като момиче +1

Град
    in my weird world
    --Лудите, лудите - те да са живи!

^ "Yo Usher! Are you coming out tonight?" "Nah I'm babysitting Justin Bieber"

Град
    Anfield Road
    Има и доста свястни фенки, но въпросът е, че никой не може да ми даде ясна причина да му харесвам нещо.

Мега фен
    Град
    Earth...
    горе...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Надявам се да има. Ама май няма. Защото днешните свястни момичета не харесват момчета които приличат на 10 годишни момиченца или гейчета. Не знам просто тоя е уникално ...
    ваУ рокс
    Grell

Добре че са tWiLigHtgIrL, Bloodygirl и 6okolad4ety95, че да има кой да пише във фен темата. Много ми е смешно как се поздравяват една друга с песните на бобчо

е 3 фенки много са му даже

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Добре че са tWiLigHtgIrL, Bloodygirl и 6okolad4ety95, че да има кой да пише във фен темата. Много ми е смешно как се поздравяват една друга с песните на бобчо

е 3 фенки много са му даже
    те нямат и голям избор за поздрави та той има само 2-3 песни

Много е педалски някъв ...
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Не знам какво толкова му харесват всички! Между другото на колко години е! Има много женски глас

Град
    Anfield Road
    "Наред с музиката искам да се концетрирам повече върху актьорската игра и да пробия във филмовия бизнес"

НЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Представяте ли си тоя с женствения си гласец да играе примерно.. Джеймс Бонд..

Град
    in my weird world
    "Наред с музиката искам да се концетрирам повече върху актьорската игра и да пробия във филмовия бизнес"

НЕЕЕЕЕЕЕЕ!

--Лудите, лудите - те да са живи!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa

НЕЕЕЕЕЕЕЕ!

ще пробие той.. г*за му по-скоро ще пробият
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    като му видя клипа и ме избива на агресия....
    Като му видя фейса и ме избива на насилие !!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Повече от фен Аватара на lamoon
    Някои дори вместо Baby, Baby, Baby ооооуууо пеят - Гей съм, Гей съм, Гей съм ооооуууо

Град
    bitchville
    Вътре съм..
    супер злетак е тоя..
    Watch my eyes when i pull the trigger..

К'ва тая путка е... ако му стиска да излезе срещу Slipknot... да видим Крахан или Тейлър ше го оставят ли да мърда даже... Като са заразменяли плакати ми иде да почна да ги ритам... и като ми реве "Виж Джъстин" ... Жалко и момчета накара да обърнат резбата... бяя няям думи
    Ш го бия тука с лява ръка на десен крак със завързани очи...
    Бил уникален... тъпите американчета от дисни го направиха... добре че не пускам тъпия им канал... става ми лошо ДРАЙФА МИ СЕ! Това е за мега тъпи и ограничени хорица... като тези които го слушат ЖАЛКО МОГА ДА КАЖА САМО!

К'ва агресия е... ей ся надух метъла като прочетох как запалено фенките разменят плакати...

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от Ax3
    К'ва тая п***а е... ако му стиска да излезе срещу Slipknot... да видим Крахан или Тейлър ше го оставят ли да мърда даже... Като са заразменяли плакати ми иде да почна да ги ритам... и като ми реве "Виж Джъстин" ... Жалко и момчета накара да обърнат резбата... бяя няям думи
    Бил уникален... тъпите американчета от дисни го направиха... добре че не пускам тъпия им канал... става ми лошо ДРАЙФА МИ СЕ! Това е за мега тъпи и ограничени хорица... като тези които го слушат ЖАЛКО МОГА ДА КАЖА САМО!

К'ва агресия е... ей ся надух метъла като прочетох как запалено фенките разменят плакати...
    Ако излезе срещу SlipKnot ili Lordi тоя ще се напике от страх Съгласен съм със теб...

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от Metal
    Цитирай Първоначално написано от Ax3
    К'ва тая п***а е... ако му стиска да излезе срещу Slipknot... да видим Крахан или Тейлър ше го оставят ли да мърда даже... Като са заразменяли плакати ми иде да почна да ги ритам... и като ми реве "Виж Джъстин" ... Жалко и момчета накара да обърнат резбата... бяя няям думи

Ако излезе срещу SlipKnot ili Lordi тоя ще се напике от страх Съгласен съм със теб...
    Нека да се изправи и пред Tool.. аве то ще е жалка картинка. Милото дете.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си