- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
http://twitpic.com/12gfsa Вече е готов за първа зтраница на Ню Йорк Таймс. Заглавие: Джъстин си измива зъбите.
"oh, that girl has a pretty voice" , "mum that's justin beiber"
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За сефте го чувам това детенце... Не че нещо против феновете му, ама винаги ми е било леко смешно като видя малки американски хилави изнежени пубертетчета да "рапират". Все едно да боядисаш трабант червен и да очакваш да стане Ферари - просто няма как да стане, сеш'се... Всеки да си знае мястото, един видНяма да го наричам "гейче" и т.н., той просто е детенце и ако навреме не се усети да се отърси от славата ще стане провал с липса на реална представа за истинския живот по подобие на кака ви Бритни.
![]()
http://www.youtube.com/user/smosh?blend=7&ob=4 Това е забавно.
Първоначално написано от LoveLetter
![]()
тоя "пич"само в бг и израел го харесват и то някакви лигави момиченца
, а за тва че изглежда като момиче +1
--Лудите, лудите - те да са живи!
^ "Yo Usher! Are you coming out tonight?" "Nah I'm babysitting Justin Bieber"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има и доста свястни фенки, но въпросът е, че никой не може да ми даде ясна причина да му харесвам нещо.
горе...
Надявам се да има. Ама май няма. Защото днешните свястни момичета не харесват момчета които приличат на 10 годишни момиченца или гейчета. Не знам просто тоя е уникално ...
ваУ рокс
Grell
Добре че са tWiLigHtgIrL, Bloodygirl и 6okolad4ety95, че да има кой да пише във фен темата. Много ми е смешно как се поздравяват една друга с песните на бобчо![]()
е 3 фенки много са му даже![]()
те нямат и голям избор за поздравиПървоначално написано от lovey0u
та той има само 2-3 песни
![]()
Много е педалски някъв ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не знам какво толкова му харесват всички! Между другото на колко години е! Има много женски глас![]()
"Наред с музиката искам да се концетрирам повече върху актьорската игра и да пробия във филмовия бизнес"
НЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Представяте ли си тоя с женствения си гласец да играе примерно.. Джеймс Бонд..![]()
Първоначално написано от LoveLetter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
ще пробие той.. г*за му по-скоро ще пробиятПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Като му видя фейса и ме избива на насилие !!Първоначално написано от TrustNobody
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Някои дори вместо Baby, Baby, Baby ооооуууо пеят - Гей съм, Гей съм, Гей съм ооооуууо
К'ва тая путка е... ако му стиска да излезе срещу Slipknot... да видим Крахан или Тейлър ше го оставят ли да мърда даже... Като са заразменяли плакати ми иде да почна да ги ритам... и като ми реве "Виж Джъстин" ... Жалко и момчета накара да обърнат резбата... бяя няям думи
Ш го бия тука с лява ръка на десен крак със завързани очи...
Бил уникален... тъпите американчета от дисни го направиха... добре че не пускам тъпия им канал... става ми лошо ДРАЙФА МИ СЕ! Това е за мега тъпи и ограничени хорица... като тези които го слушат ЖАЛКО МОГА ДА КАЖА САМО!
К'ва агресия е... ей ся надух метъла като прочетох как запалено фенките разменят плакати...
Ако излезе срещу SlipKnot ili Lordi тоя ще се напике от страхПървоначално написано от Ax3
Съгласен съм със теб...
Нека да се изправи и пред Tool.. аве то ще е жалка картинка. Милото дете.Първоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.