- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Първоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме уби уеее... 1 час се хиля уе.. на пода паднах!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Така е...Първоначално написано от bathory
А ако излезе срещу Бурзум?
/Кристиан Викернес/
ПП - elito0o0o0 Пак заповядай.
ООООООО,вътре съм.ОПРЕДЕЛЕНО!Тоя е такова изчадие.Направо не мога да го гледам.
И ме е жал за тия,които го харесват.Горките.
Амин!
![]()
Абсолютно.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Как бее вижте го къв е готин?![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Просто е трагично на какви малоумни теми спорите и какви жалки "тези" развивате. И цялата тази тема е направена с целта да псувате някакво хлапе на другия край на света? Доста занимателно.
Както и да е, повечето от вас не са с коефициент на интелигентност над двуцифрено число, така че няма да се обяснявам.
Кхъм, тъпичко е да казвате "да излезе срещу Slipknot, Tool, Lordi"... те пък какво общо имат? Поне го сравнявайте с някой от неговия стил на музика... А и какво ви пука? Нито е нахален/злобен, нито с нещо е заслужил някой да го мрази. И не е нито първото, нито последното хлапе, което използва колко е сладко и малко, за да кара всички да въздишат по него. Why you hatin' man?!![]()
![]()
супер е
![]()
И аз се включвам...адски много ме дразни,а всяка втора влюбена в него![]()
Lenny Kravitz - Again
омг не стига че като включа телевизора по повечето телевизии дават какви ли не олигофрени ами и тоя си го добавиха в групо-колекцията ужас!!!На кои му хрумна че тоя лигав нещастник може да си прави визия че и някакви измислени са влюбени в него!!!Егати превзетия олигофренясал цървул тоя ако е певец аз съм трамвай...
Интересен факт! Повече хора пишат в тая тема от колкото в фен темата![]()
да... Малко след като му бих шамарите...Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
Дразни много тоя женствен мама му деа.... не може да пее само да подмокря гащите на 12 годишните кифличкииии джъстиннн ай лъф ююю
Ебали са го в гъза от Сони Ентъртеймънт или Бритни Спиърс му е помогнала с парични средства...абе нещо има гнилоПървоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
изобщо не е учудващоПървоначално написано от Nakadah
нормално е да няма фенове![]()
BIEBER FEVER!
Ne,seriozno,momcheto trqbva da porastne malko.Ima momicheshki glas,nqma gram talant,i izglejda kato gei.
Izvinqvam se ama tuka nqmam kirilica.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ясно е,че тука ще пишат повече хора отколкото във фен-темата,защото принципно българина е заядлив и само си търси някое лапе да обижда и да му гледа сеира...![]()
Не че ще остана по-назад де...![]()
Тоя Джъстинчо е голям ламер,първото което е,а второ-много гейство се излъчва от него...и само за любов пее.Тц тц...
Случайно попаднах на една статия в списание `Браво` за него и там пишеше,че той е недоволен от това,че е нон-стоп с майка си и т.н. и че щял да става `бунтар`.Голям бунтар ще излезе от него,няма що...
![]()
П.П.-Хипотетична ситуация:Джъстин,гаджето му и майка му на среща ...И той врещи `Baby,baby,baby ooohhhhhh ... ` и стават масови размирици от подивели фенки ...![]()
Е,тва ме дразни-изживява се като голям любовчия явно това джудже,ама то си личи какво е мамино синче..![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
горе![]()
Ебахти педалчето насрано ейййй ....Да почака да му мутира гласеца, тогава да се мъчи да квичи ...
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Абе, за това момчето се е потрудило.Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
Аз знам, че е качвал клипове в youtube как свири, а
майка му го е снимала. От там Kanye West(?) го е 'открил'.
Нещо такова беше.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele