- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Това за граченето ми хареса,мн е добро...Първоначално написано от SeleneLeBoursier
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе всичко което си написал/а е мн вярно![]()
ми на тва момиченце му липсва малко грим и е готова .. ! иначе пее като жена, ходи като жена , фейса му е женски ! ГРИМ БРАТО!
Днеска го има,утре вече не.Ще падне.Аудиторията които го харесват са на възраст 11-13.И майка му.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Не ми е приятен и определено ми прилича на гей. Не знам дали е такъв, ама...Особено с този глас.
Но и той ще залезе.
Слушай кво ще ти кажа,ама недей да казваш на никой от фен темата:Аз го харесвам заради косатаПървоначално написано от lovey0u
Иначе и на мен ми звучи женствено...ЕМО момичето(аз) си тръгва от темата ви преди да ме оплюете
![]()
![]()
Bye bye
Тръгвай, ЕМО момиче (ти) преди да те оплюем! Bye ByeПървоначално написано от Bloodygirl
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тръгнах си,ретромомиче/момче :PПървоначално написано от LoveRetroMusic
Първоначално написано от Bloodygirl
![]()
Докажи :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
II. Права и задължения на потребителите
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.
9. Да НЕ публикуват мнения, несвързани със зададената тема.
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Кажи го на LoveRetroMusic!!!Първоначално написано от SonataArctica
Женствен..противен..дразнещ малък олигофрен.. Направо се побърквам когато обърна на City или The Voice и дават негова песен.. Така дразнещи бяха и тея братята такъв е и тоя.. Във всяко списание го има.. дори и в градинарските на баба ми![]()
![]()
Най-тъпия смотан ,гаден, дразнещ п*дал !!!! Иде ми да вляза в телевизора и да му счупа главата.![]()
Никой не се сеща да направи един diss за него. Ако Тупак беше жив така щеше да се изгаври с него, както направи с Notorious B.I.G.
ами.. да, тези правила важат, явно обаче някой е решил да добави отделни правила за "фентеми" и "антифентеми"... които изключват тия и съответно фенове или хейтъри те линчуват, задето си писал не по темата... а и кой спазва всички правила? Няма перфектни хораПървоначално написано от SonataArctica
сори, само офтопик е
Много ме дразни това момченце, и с гласа си, и като цяло с външния си вид и изказванията си... Пък да не говорим че което и списание да отворя все него виждам... Но просто прескачам страниците![]()
Какъв пък е тоя чукундур???
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Всички момичета от нашия клас го слушат тоя >< Ужаас... ама снимката е яка хD
HI ALL!