- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
ае хора тоя прилича на гей и пей като някво момиченце .. отвратилен е!!![]()
Абе не знам, ама от този клип се зарибих да гледам останалите на британеца... супер е якПървоначално написано от December
За Джъстин нямам какво да кажа, ясно е, че не ме кефи. Недоразвит му е гласа, имиджът дразни :]
Ще видиме след някоя година как няма да го има по сцените. Мутира му гласа и айде![]()
Малък гей с няква крива плоска глава!.. Убил го Господ!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от bathory
![]()
![]()
![]()
на снимката с лилава коса е много сладка![]()
![]()
Разглезено хлапе с 5 % талант е много връзки !!! Повръщами се от него !!![]()
![]()
Много сладко гласче има бобърът.![]()
Майли Сайръс в момчешка (?) версия.
Ама това ли бил прословутия Джйстин е?Бахти келеша недоразвит.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
На тези, които ни пишат вав фен темата и мразят Justin ще им кажа да се махат - все пак вие тук имате само 10 страни'и,а ние 57 такива.Оби4аме Justin Bieber - той е готин, хубав, пее срахотно и има най-красивата коса на света !!!![]()
^олееее ама колко красива коса има!по-замазано нещо не съм виждала!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
50 от които хейтърскиПървоначално написано от selenasky
![]()
Ех,събрали сте 2 теми да се заяждате...Въпрос на интереси-няма да им го избиете от главата,така както и не няма да ви накарат да го харесате! Тва е.
Първоначално написано от selenasky
Ако решиме за 1 ден можеме да я направиме 100 страници тая тема... и няма да сме 3ма [както е във ваща тема]... ами поне 10 !!...
Ае, лови пъто...
махнах пика, щото ме комплексира и започвам да искам да изглеждам като нея.. ъъ негоПървоначално написано от selenasky
ениуей... количеството нали знаеш, че няма значение? И не забравяй, че и аз съм ви писал в темичката, както и доста хорица.. и то не по темата... страниците щяха да са 100 ако модераторите не се бяха намесили да кажат, че сме в разрез с правилата (в които не виждам да пише за фен и антифен теми, явно са морални закони).. та аз се сетих да напрая тая темичка за да може и нормалния човек да си изкаже мнението без да го охрацат 10 човки, говорещи едно и също... пишете си у фен темичката и не завиждайте, че набираме скорост
айде със здрав!
![]()
50 страници ама от спорове![]()
![]()
![]()
айде много като знаеш пиши си във фен темата![]()
нали феновете не искахте да се пише във вашата тема
Първоначално написано от psych0
![]()
![]()
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
абе, махам се - нямам намерение да стоя тук и да ви 4ета простотиите, но аз не писах с цел да ви ядосам, а да ви накарам да се махнете от фен темата ... разкарайте се !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bye bye
![]()
че кой ви пише у фентемата, като има антифентема? А и ти си ми...?Първоначално написано от selenasky
А, никоя/никого! Какво си мислиш, че ми определяш?
![]()
коя си ти че да казваш на хората къде да пишат? гледай си тъпия бобър и мълчи тамПървоначално написано от selenasky
![]()
50 от вашите 57 страници са писани от хора, които не харесват Бийбър. Не може да пее и ми се повръща когато го видя или чуя.Първоначално написано от selenasky