.
Затворена тема
Страница 7 от 29 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 717
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от selenasky
    абе, махам се - нямам намерение да стоя тук и да ви 4ета простотиите, но аз не писах с цел да ви ядосам, а да ви накарам да се махнете от фен темата ... разкарайте се !!! bye bye
    СТРАХОТНА логика

абе, махам се - нямам намерение да стоя тук и да ви 4ета простотиите, но аз не писах с цел да ви ядосам, а да ви накарам да се махнете от фен темата ... разкарайте се !!! bye bye
    Недей лъжи, всички знаем, че тайно я наблюдаваш(темата)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Мега фен Аватара на December
    На тези, които ни пишат вав фен темата и мразят Justin ще им кажа да се махат - все пак вие тук имате само 10 страни'и,а ние 57 такива.Оби4аме Justin Bieber - той е готин, хубав, пее срахотно и има най-красивата коса на света !!!
    Всъщност косата му е ужасна.Тая прическа толкова я маразя.Всеки втори със същата.Кога ще си направи нова прическа?Тази адски го загрозява
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    http://www.youtube.com/watch?v=mf_3A1e5gnA

Град
    Galapagar
    АйдИи Идно поздрЪФФчИИии ... бейййби беейби бейби ууууууууууууу лайк .. беееййби бейби бейби ноУуУУуу

Мега фен Аватара на Concussion
    Защо на тази певица името й е мъжко?

Толкова ми е противно т'ва момченце

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Защо на тази певица името й е мъжко?
    Кой знае,може да са направили грешка в родилното отделение.И сигурно след една-две години като почнат да го забравят,ще лъснат из медиите материали(както стана с ГаГа) че Джъстин е хермафродитче
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Значии и аз се включвам писна ми само за тоя дя слушам
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Жалки сте.
    Да, ненавиждам го това нещо, но не му правя антифен теми. Който го слуша, да си го слуша - той губи (мозъчни клетки).
    Нали знаете - лоша реклама няма. В момента само обиждате себе си, щото сте жалки.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Град
    Милано
    ^ Излез малко от филма.. Това е форум и сме тук да се забавляваме.. Да не мислиш че на някой му пука как ти изглежда на теб? Много насериозно се взимаш..

Ако се взимах на сериозно нямаше дори да съм тук.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    С това темпо скоро ще задмините Фен темата му.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    Жалки сте.
    Да, ненавиждам го това нещо, но не му правя антифен теми. Който го слуша, да си го слуша - той губи (мозъчни клетки).
    Нали знаете - лоша реклама няма. В момента само обиждате себе си, щото сте жалки.
    лоша реклама няма ли?! Бухахаха май не гледаш телевизия обаче хахахахахх... ениуей, нека сме жалките, ти щом обръщаш внимание на темата и ни го натякваш... си напълно нормален човек на който не му пука.. yeah, right!

Град
    Galapagar
    theImmoral пахахаха значи и ти си като нас,щом пишеш в темата ни... Чезвай да не те забърша с някой ритник... Бах ти... колко сте заблудени само... Спокойно theImmoral можеш спокойно да си кажеш,че си му фен/ка ,няма да те хвърля в затвора за това.

Град
    Милано
    А да.. как беше.. ти си от онези "не че се хващам на глупостите ви, не ми пука, не се впрягам, бла бла бла, НО сте много жалки, стига сте се обиждали сами" и така нататък, и така нататък.. Замисли се кво стана тука..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    А да.. как беше.. ти си от онези "не че се хващам на глупостите ви, не ми пука, не се впрягам, бла бла бла, НО сте много жалки, стига сте се обиждали сами" и така нататък, и така нататък.. Замисли се кво стана тука..
    О,безсмъртни! Позволете да ви кажа,че сте супер малоумен и гледайте следващия път какви ги дрънкате,защото явно главата ви дрънка празна. И не се прави на най-умния ,защото никак не си. В една тема гледам,че поправяш грешките на другите,а в същото време ,в същата тема правиш същите грешки - О,безсмъртни!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Сега чак пък да се карате заради него..Вярно,13-14 годишните му фенки сигурно са бясни на темата,ама хайде ние да бъдем зрели

Ха... Щеше да е тъпо, ако се опитвах да ви правя антифен тема, но просто ви нарекох жалки. Щото е така.
    Не е вярно, че не ми пука, нали живея сред простотията, дето цари от фен и антифен темите на Бобър и кво ли не друго. Исках да кажа, че щом нещо ви е заслужило хейтенето, представете си какво ниво на известност е добило и още какво добива след вас.

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    А да.. как беше.. ти си от онези "не че се хващам на глупостите ви, не ми пука, не се впрягам, бла бла бла, НО сте много жалки, стига сте се обиждали сами" и така нататък, и така нататък".. Замисли се кво стана тука..
    О,безсмъртни! Позволете да ви кажа,че сте супер малоумен и гледайте следващия път какви ги дрънкате,защото явно главата ви дрънка празна. И не се прави на най-умния ,защото никак не си. В една тема гледам,че поправяш грешките на другите,а в същото време ,в същата тема правиш същите грешки - О,безсмъртни!!
    От доста време не съм писалА във форума, така че не виждам какво си видяла от мен..
    Не забелязвам къде в мнението си съм се обърнала към теб !?

theImmoral, ние не го правим известен и едва ли тази тема ще стигне до нечии очи че да му увеличим нивото на известност.. Мисля, че всички тук просто се забавляват.. Това не е първата анти-фен тема, няма да е и последната.. Плюс това трябва да си много тъп, че да мразиш някой който не познаваш, затова не мисля, че някой тук наистина го прави с лоши чувства.. Чудя се защо не написа във фен темата, че са тъпи, защото харесват еди-кой си.. Защото ние тука сме жалки, че не го харесваме..

Град
    Galapagar
    Linns Говорех за тоя theImmortal !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си