- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Недей лъжи, всички знаем, че тайно я наблюдаваш(темата)Първоначално написано от selenasky
![]()
Всъщност косата му е ужасна.Тая прическа толкова я маразя.Всеки втори със същата.Кога ще си направи нова прическа?Тази адски го загрозяваПървоначално написано от selenasky
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
АйдИи Идно поздрЪФФчИИии ... бейййби беейби бейби ууууууууууууу лайк .. беееййби бейби бейби ноУуУУуу![]()
![]()
Толкова ми е противно т'ва момченце![]()
Кой знае,може да са направили грешка в родилното отделение.И сигурно след една-две години като почнат да го забравят,ще лъснат из медиите материали(както стана с ГаГа) че Джъстин е хермафродитчеПървоначално написано от Concussion
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Значии и аз се включвамписна ми само за тоя дя слушам
![]()
MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!
Жалки сте.
Да, ненавиждам го това нещо, но не му правя антифен теми. Който го слуша, да си го слуша - той губи (мозъчни клетки).
Нали знаете - лоша реклама няма. В момента само обиждате себе си, щото сте жалки.
Първоначално написано от babatigosho
^ Излез малко от филма.. Това е форум и сме тук да се забавляваме.. Да не мислиш че на някой му пука как ти изглежда на теб? Много насериозно се взимаш..
Ако се взимах на сериозно нямаше дори да съм тук.
лоша реклама няма ли?! Бухахаха май не гледаш телевизия обаче хахахахахх... ениуей, нека сме жалките, ти щом обръщаш внимание на темата и ни го натякваш... си напълно нормален човекПървоначално написано от theImmoral
на който не му пука.. yeah, right!
theImmoral пахахаха значи и ти си като нас,щом пишеш в темата ни...![]()
![]()
Чезвай да не те забърша с някой ритник... Бах ти... колко сте заблудени само... Спокойно theImmoral можеш спокойно да си кажеш,че си му фен/ка ,няма да те хвърля в затвора за това.
![]()
А да.. как беше.. ти си от онези "не че се хващам на глупостите ви, не ми пука, не се впрягам, бла бла бла, НО сте много жалки, стига сте се обиждали сами" и така нататък, и така нататък.. Замисли се кво стана тука..Първоначално написано от theImmoral
![]()
![]()
О,безсмъртни! Позволете да ви кажа,че сте супер малоумен и гледайте следващия път какви ги дрънкате,защото явно главата ви дрънка празна.Първоначално написано от Linns
И не се прави на най-умния ,защото никак не си. В една тема гледам,че поправяш грешките на другите,а в същото време ,в същата тема правиш същите грешки - О,безсмъртни!!
![]()
Сега чак пък да се карате заради него..Вярно,13-14 годишните му фенки сигурно са бясни на темата,ама хайде ние да бъдем зрели![]()
Ха... Щеше да е тъпо, ако се опитвах да ви правя антифен тема, но просто ви нарекох жалки. Щото е така.
Не е вярно, че не ми пука, нали живея сред простотията, дето цари от фен и антифен темите на Бобър и кво ли не друго. Исках да кажа, че щом нещо ви е заслужило хейтенето, представете си какво ниво на известност е добило и още какво добива след вас.
От доста време не съм писалА във форума, така че не виждам какво си видяла от мен..Първоначално написано от elito0o0o0
Не забелязвам къде в мнението си съм се обърнала към теб !?
theImmoral, ние не го правим известен и едва ли тази тема ще стигне до нечии очи че да му увеличим нивото на известност.. Мисля, че всички тук просто се забавляват.. Това не е първата анти-фен тема, няма да е и последната.. Плюс това трябва да си много тъп, че да мразиш някой който не познаваш, затова не мисля, че някой тук наистина го прави с лоши чувства.. Чудя се защо не написа във фен темата, че са тъпи, защото харесват еди-кой си.. Защото ние тука сме жалки, че не го харесваме..
Linns Говорех за тоя theImmortal !!![]()
![]()
![]()