- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Антифен тема: Justin Bieber
Мисля, че още в първия ми пост, с който създадох антифентемата, пишеше, че я създавам защото ни писнаха на главите да си създадем такава и да си пишем там... сега пращат нинджи да плюят темата... айде да си е*ем българския манталитет... а и не вярвам точно ТИ да си най-нормалните, нито да си някъв свестен човек, над нас, защото ако беше така, нямаше да си тука.. тука всички сме жалки, долни и изпаднали идиоти, интересно какво търсиш тука? Очевидно себеподобниПървоначално написано от theImmoral
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JxSeC...layer_embedded
КАКЪВ МАЛОУМНИК...
Сорка значиПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
бухахахахх... преиграва обаче - косата му е омекотила удара... или може би лака му се е забил в главатаПървоначално написано от D12Respect
Той още малко ще зареве горкияПървоначално написано от D12Respect
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Нищо.. важното е ,че сме на едно мнение!Първоначално написано от Linns
![]()
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
![]()
Хората ти се смеят, защото си различен...А ти им се смей защото са еднакви!
yess!!Първоначално написано от Tempest
![]()
Само да поясня, че никога не съм пледирал нормалност, нито съм пратена нинджа, аз съм си обикновенна нинджа, която не ви хареса каузата.
Освен това, да поясня за глупавите и ненаблюдателните, не съм безсмъртен, ами аморален. Има голяма разлика.
Първоначално написано от babatigosho
Айде по-бързо да се свършва с тоя гей, че не се трае вечеИли просто някой да го обръсне гола глава, фенките му да получат инфаркт и да се отървем набързо от всичката измет
![]()
![]()
АРИ ВЕ?!?! Бъзикаш се! Нинджата си е нинджа и без да е черна... ама давай, пиши си, с твоя помощ ше натрупаме бързо мненияПървоначално написано от theImmoral
![]()
О,безсмъртни... вие да не би да сте най-великата нинджа?Първоначално написано от theImmoral
![]()
Скатавай се някъде,че вече взеха та изчезнаха всички съмнения,че си тъп.. Просто.. дай хиксче на нашата тема и се омитай...![]()
шшшт, не го гони, помага ни да натрупаме бързо мнения!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
И после да отидем и да се похвалим във фен темата като ония дечко
![]()
ами.. не, просто да предотвратим връщане на същите палячовциПървоначално написано от elito0o0o0
LoveLetter - очаквам хитова песен - put your helmet on!
И аз така мисляПървоначално написано от LoveLetter
![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Дали гласът му изобще ще се промени?!Има мъже,на които и на 30 гласът им звучи женствено.Джъстинчо може да е от тях...
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
недей с лошо де... ся ме караш да се тревожа "ами ако наистина не му мутира гласа?!"Първоначално написано от ImTheBest
а това е пример за тези хора с женствения глас
[vbox7]http://vbox7.com/play:3ddb05f7[/vbox7]
Пхахахахха Вече имаме и доказателство..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Туй и Майкъл Джексън на КУРасаните бе! БешИ ми любимец.
![]()
![]()
![]()
И аз с нетърпение!
![]()