- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕРВИТЕ МИ НЕ ИЗДЪРЖАТ..
Здравейте.. преди около 2 месеца най-добрата ми приятелка ме предаде на другата ми приятелка, която също се смяташе за добра, от тогава започнаха да странят от мен, използваха ме, разиграват ме и продължават да правят всичко това.С тях сме в едно даскало, едната е от моя клас, другата е в "б" клас.Постоянно си мислят, че ме командват, че съм сдухана, но в един момент ще ми кипне и ще откача, защото аз съм такава, че търпя, търпя, и накрая избухвам буквално.. правя се, че не ми пука, ходя с усмивка на лице, но въпреки това отвътре плача, и всъщност много ми пука.Кажете ми какво да правя, моля ви имам нужда от съвет.Не се издържа.
Хора много , Човеци малко !
Еми вземи кипни вече и ги сложи на място или ги игнорирай и си подбирай приятелките.
Явно не са били истински приятелки, ако те смятат за добра приятелкаа няма така да странят . . Но явно не е така, но не се отчайвай, винаги напред и успех ! Не им се връзвай на глупостите !![]()
опитвам се .. благодаря ти все пакПървоначално написано от pussucetka
![]()
Нали знаеш - "Убий глупака с мълчание".Казваш, че това правиш, следователно това е добре.Така, че продължавай все така и ако ти кажат нещо - ок, ако ли пък не - здраве да е.Толкова са ти и приятелки.И както казаха преди мен - подбирай си приятелите !!!![]()
Big or small, lies are lies!
И това ти били приятелки, че и най-добратаа ..Не му се притеснявай толкова, да не те ебе за комплексарите.Какво имат повече от тебе, че да се опитват да те командват.Според мене самочувствието им без покритие е в повече.Стой над нещата и не се връзвай на глупостите им или просто ги постави на мястото им.Тва женската злоба е голямо нещо, аз за това съм в мъжка компания предимно
![]()
ПП: За кокошка няма прошкаа !![]()
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Много си права, особено това за самочувствието, а за женската злоба да не говорим, само завистта им е по голяма от самочувствието, но аз не виждам повод да завиждат.Както и да е благодаря ти.![]()
Щом завиждат, значи има за какво :P
Познато ми звучи , и то не за друго , а защото имах преди една такава , но добре , че така се стекоха обстоятелствата , че отдавна вече не сме приятелки . Откакто се разделихме и прекратихме всякакви взаимоотношения и давам пълен игнор , прави и ти така и ще видиш как все повече ще се дразнят . Например ако някоя от тях вземе да ти говори нещо , ти започни веднага разговор с някой друг като изобщо все едно не си я чула . Резултата ще е 1:0 в твоя полза .\
/
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
тряя си по-директна с тях и да не ги оставяш те командват смисал кфи са те , че зарад тях да се чувстваш зле.Ае късмет дано ти са упраят нещата.
^ А ти имаш хубаво коремче.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Такива хора не знам как наричаш най-близки приятели... но все пак, ако искаш да запазиш приятелството си с тях - вземи ги събери за един разговор и им обясни как стоят нещата и кое не понасяш в държанието им. Това да ги игнорираш и да си размените ролите според мен въобще не е решение, само се забърква по-голяма каша и следователно - повече нерви. Ако пък не разбират от дума и не те послушат, това най-малкото ще ти покаже колко държат на теб, пък тогава заебавай нещата.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Първоначално написано от Behemoth
Ами аз ако тръгна да говоря нормално с тях като хора, те ще започнат да нервничат и да крещят като ненормални, даже един път едната нещо ми се заканваше на бой хах.
А ти реално държиш ли на тях; замисли се дали искаш да се оправят нещата. Щом са ти били близки приятелки, предполагам че ги познаваш достатъчно добре, че да откриеш подобаващ начин да се разберете. Тук трябва ти да си помислиш дали си заслужава. На дали някой тук знае какво точно става между вас, че да ти каже правилното решение. Моето мнение е такова: ако реално ги чувстваш като близки, направи каквото трябва за да запазиш приятелството; ако просто не разбират от дума - покажи им, че не може така да се отнасят към теб.
Да, държа разбира се, но не ми се иска след като знам, че те не държат на мен нито ме смятат за приятелка.. пробвах какво ли не за да се оправим.. на 6-ти май едната има рожден ден поканена съм уж.. и мислех тогава да се възползвам и да измисля нещо за да се оправят нещата, но мисля, че пак няма нищо да стане защото, когато са двете са като змий, харпий, и.т.н тоест - съединението прави силата.Незнам как да ги накарам да поговорим без да крещят и викат.Как да им го обясня ?
абе разкарваш ги и толкова,щом си разбрала,кви са,няма смисъл да търпиш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И ти си си виновна до известна степен .. щом са започнали така да се държат .. а и нали знаеш колкото по-добре се държиш с един човек, толкова повече ти се качва на главата ... я ги одрежи няколко пъти, сложи ги на мястото им и ше видиш как ше си променят отношението .. щом са такива използвачки, значи са лесни за манипулиране .. или в най-добрия случеи си намери нови дружки ..
Освен ако не са някакви баш истерички биха подействали следните реплики (например): събирате се някъде 3те, на място, където имате общи приятни спомени, нещо, което обичате да правите. Като усетиш удобен момент загатни проблема ти: обясни им, че държиш на тях, но в последно време не вървят нещата добре. Не ги обвинявай за което. Кажи им кое не ти допада, помоли да те изслушат, ако случайно викнат насреща ти. Ако реално държат на теб, те биха обърнали цялото си внимание към теб, като разберат, че имаш някакъв проблем. Но ако почнат да ти се зверят насреща, да ти викат, да ти правят едва ли не напук - е, вече ще ти стане ясно що за хора са. Без да правиш скандал просто намери начин да се махнеш, като все пак ясно отбележиш къде е проблема според теб. Може би като мине някой друг час/ден те ще са помислили и поразсъждавали върху проблема и, ако са свестни хора и държат все пак на теб, ще се върнат сами при теб най-малкото с обяснение. Това би направил човек, ако му пука за другия, сеш'се?
Да, много си права, ще помисля и ще хвана удобния момент, и ще си поговоря с тях като НОРМАЛНИ хора. Благодаря ти все пак![]()
За нищо, дано всичо мине наред!Първоначално написано от rebeccaa
![]()
мале миналата година бях в същото положение и сега си се чудя как може да не съм им теглила едн майна
от личен опит знам че като ги заебеш пламват направо![]()
както по горе казват ''убии глупака с мълчание'' избщо, прави се на инетересна и че не ти пука за тях води с други и се надувай пред тях.
Занм че е мн трудно и че ти е много гадно, но го направи заради себе си![]()
![]()
успех![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Доколкото разбрах, целта на авторката не е да накара приятелките си да "пламнат", а напротив - да закрепи по някакъв начин приятелството им. Това по мое мнение е невъзможно да стане чрез надменно държание и провокация. По този начин е по-вероятно да се оплете още повече цялата работа и много повече интриги да се зародят, съдейки по прочетеното до сега за другите 2 момичета.
зарежи тез глупости "убий глупака с мълчание" и така на натък просто отиди кажи им , че не струват нищ0 повече от теб , все пак всички сме равни. Ако ти се изсмеят или ти кажат нещу пр0сто им кажи , че са много ограничени щ0м предават приятелите си и след това се държат така. Просто ги закопай в земята и тогава вече върви с усмива напрадuspehh
Намери си нови приятели, а с тях изобщо не се занимавай.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Била съм в същата ситуация.Поставих ги на място и сега ми се мазнят,но далеч вече не ги приемам като най-добри приятелки![]()