.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Приятелство от съжаление ?!

Ето въпросът ми : Съществува ли приятелство от съжаление. Смисъл някои да ти е приятел, защото те съжалява. Да ходи с теб ,защото вижда, че друг не ходи, да ти прави комплименти и т.н. ,защото те съжалява ..!? Или си мисля ,че приятелите ме съжаляват от тъпите ми комплекси и трябва просто да се взема в ръце и да престана да мисля ,че ме съжаляват ! Моля съвети .
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Град
    София
    Не мисля, че има такова приятелство. По - скоро така може да започне едно приятелство, което после да прерастне в съвсем нормално приятелство. Ти недей да се вкарваш в някакви такива филми и да обвиняваш така приятелите си, за да не се окажеш накрая сама.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Според мен няма приятелство от съжаление.. просто понякога изглежда така но всъщност не е-просто се случва да общуваш и да се сприятелиш с някой по-затворен човек с по-мално приятели. Ще дам пример.В бившето ми даскало имахме един съученик който беше много зрамежлив и затворен.Никой не му обръщаше никакво внимание;а повечето му се подиграваха.. Е.... аз и най-добрият ми приятел от класа някак си се приобщихме с това момче.Говорихме си смяхме се.. То си говореше само с нас и един смешник от класа.Другите ест. продължаваха да му се подиграват.. Оказа се че това момче има страхотен талант-рисува уникално.. Важното е че аз;моят най-добър приятел и това момче се забавлявахме))

Не знам какъв е случаят с теб и защо те съжаляват.. Казваш че си комплексирана-всеки тийн има комплекси(това е нормално защото човек променя много неща в себе си през този период в живота си и някои от тези промени не се преживяват лесно особено от някои тийнове).Мисля че просто приятелите са ти такива защото са намерили неща в теб които ги привличат и им е приятно да общуват с теб..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Eмм.. мисля, че е заради тъпите ти комлекси . . взимай се в ръце и преставай да мислиш, че те съжаляват..
    Не мисля, че е така .. Гледай по - позитивно. . защо се комплексираш
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Според мен има отношения по съжаление,но приятелство не.Стегни се и не си внушаваи неща сама.

anonymous546178
    Guest
    Не се нарича приятелство, ама явлението присъства и няма нищо лошо в това

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това не е приятелство. така се случва с аутсайдерите в класа. За да не е сам, отиваш някъде със него, и вече той си дава празни надежди. Ще си намериш приятели, които ще те оценят такава, каквато си. Всички други са позьори. Това да се самосъжалаваш, изобщо не е решение. Имай си самочуствието, стига си се комплексирала. А и каквато и да си, истинските ще те приемат.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на whitediamond
    На тва приятелство ли му викаш.Това се нарича взаимна изгода.Когато някой е с теб,само когато му изнася. Какви са тия глупости,я се стегни момиче. От личен опит ти казвам,че такива приятелства не се задържат дълго...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Спри да се самосъжаляваш.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Има пирятелство от съжаление.
    Разбира се, с времето е много възможно да прерастне в едно напълно нормално и здраво приятелство, но... понякога се започва със съжаление.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

"трябва просто да се взема в ръце и да престана да мисля ,че ме съжаляват" определено трябва, но ако смята6 4е са ти фр само за6тото те сажеляват намери такива които неса ти фр заради това
    в математиката 1+1=2
    в живота 1+1=1
    в живота 1 мъж + 1 жена = 1 дете

Щом се усъмняваш в тях, особено в това, че са с теб от съжаление, значи в отношенията ви има нещо нередно. И това приятелството от съжаление, не ми се види да е приятелство изобщо.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Хубавото е, че подобно нещо вдъхва нужното самочувствие у някои хора.
    Иначе не съм срещала нещо подобно... Ако е само по съжаление, няма как, ще писне. То не е като да ти плащат, хаха. В повечето случаи приятелството си се получавааа.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не може да свържеш думата ПРИЯТЕЛСТВО с думата СЪЖАЛЕНИЕ . Приятелство от съжаление няма. Тогава е само съжалението. Говори с тези твои "приятели", кажи им че не им искаш тъпото съжаление и си намери истински. Аз не бих се чуствала добре в такава среда пълна със съжаление. Мразя съжалението, много гадно е така. В крайна сметка за мен това не за "приятели" а добри хора, или просто хора , на които им е жал за теб .. жалко, но аз така мисля че стоят нещата. Успехи
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

По принцип да съжаляваш някого и да искаш да му помогнеш с к'вото можеш е признак на доброта и израстване..Според мен такива хора са прекрасни приятели...те знаят с к'во си се сблъскал,съчувстват ти и не казват,че товите проблеми са нищо в сравнение с техните!
    има такова явлениено според мен не е "приятелство от съжаление" а съжаление,породено от приятелство....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Вземи се в ръце
    FUCK-тически не ме интересувате..

Както много други преди мен казаха- не съществува приятелство от съжаление... Например,имам една съученичка в класа,която е много,ама наистина много затворена, почти всички й се подиграваха и я мислеха за странна или просто я отбягваха,ето защо в началото на мен ми беше малко жално за нея. Говорех си с нея и все повече и повече се учудвах защо е толкова затворена- тя има всестранно развити интереси, пее невероятно и още много други качества,с които тя ме печелеше,сега сме много добри приятелки и винаги ми е много яко,когато съм с нея, винаги има интересна тема за разговор,няма скука.
    В началото може и твоите приятелки да са те съжалили заради нещо,но са осъзнали какъв страхотен човек всъщност си,а ти недей да се депресираш от някакви недостатъци- никой не е перфектен,но всеки е оригинален.

Приятелството може да започне със съжаление, да. Ако след това откриеш причини да уважаваш човека, който до вчера си съжалявал, това вече е приятелство. : )
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си