.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Огромен проблем след бръснене..

След бръснене нааа ... половите части получавам направо обрив, зачервявам се ,боли на просто не знам по какъв друг начин да се бръсна (мисля няма много начини). А точно там отдолу просто не мога да се скубя МОЛЯ помогнете ми защото само това ме възпира да спа с приятеля ми
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

ако си с п чувствителна кожа е нормално , нз мажи с някакаф крем

мм че то и аз бях така.. ама с времето спря.. да ме сърбии
    skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Нормално е спокойно. Но внимавай все пак, защото е опасно. Смисъл неискам те плаша, но може да станат някой работи. Мажи се след това с крем, за да не стават големи обриви, да не боли.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

mislq 4e

аз изсползвам депилиращ крем Veet и сам много доволна нямам раздразнения

Супер фен Аватара на spopi
    мажи дори с най-обикновен крем ако нямаш по-специален него оставяй така

[/b] ами това е сложен въпрос.С каквото и да ги махаш,пак се появяват някой раздразнения или някое подкожно косъмче

Бръсни се на КОНТРА , но наистина може да имаш чуствителна кожа, затова си слагай някъв крем ! .... и глей да не стане някой фал
    Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ползвай някакъв крем след бръсненето
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    в облаците ^^
    всички казват "мажи с крем" ти и да мажеш пак ще си има обирв и пак няма да е приятно/привлекателно + това след 2-3 дена пак тряя бръснеш ... от често бръснене космите стават по дебели и сава мнгого грозна работа
    пробвай с кола маска .. ще търпиш ако искаш да си секси

Re: mislq 4e

Цитирай Първоначално написано от sexygirl1017
    аз изсползвам депилиращ крем Veet и сам много доволна нямам раздразнения
    А спец за интимни части ли е ?
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Цитирай Първоначално написано от cr0s
    Бръсни се на КОНТРА , но наистина може да имаш чуствителна кожа, затова си слагай някъв крем ! .... и глей да не стане някой фал

Аз това правя .... И тава червено ,а болката е простоооо ужаснаа

Цитирай Първоначално написано от nana26
    всички казват "мажи с крем" ти и да мажеш пак ще си има обирв и пак няма да е приятно/привлекателно + това след 2-3 дена пак тряя бръснеш ... от често бръснене космите стават по дебели и сава мнгого грозна работа
    пробвай с кола маска .. ще търпиш ако искаш да си секси

Има една приказка трай бабо за хубост май така ще направя Щеходя на козметик, а тя вече дали ще ме изтрае от викане не се знай

+ за солната киселина

Re: Огромен проблем след бръснене..

Цитирай Първоначално написано от MaLchYyY
    След бръснене нааа ... половите части получавам направо обрив, зачервявам се ,боли на просто не знам по какъв друг начин да се бръсна (мисля няма много начини). А точно там отдолу просто не мога да се скубя МОЛЯ помогнете ми защото само това ме възпира да спа с приятеля ми
    аз съм момче и иам съшия проблем ,но още не сам открил знам само ,че кожата ми е супер чувствителна - обривам се от почти всичко .А иначе ако му обясниш как седят нещата къв е проблема да спите заедно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си