.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    В най-добрият вариянт тази седмица ще мине що годе добре.Евентуално и то , ако пак не й хрумне,че е права за нещо и ти си се провинила за пореден път.Аз ти казах,че за мен е грешка,ако се извиниш и по този начин й даваш повод за ново началото на вашата ''война''.Незнам какво да ти кажа, изчакай малко , пък да видим какво ще стане.Не се репчи както си тръгнала по твоя начин да видим до кога така... Извинявай,но аз не ти давам много време чесно казано.Трябва да имаш характер и да се държат с тебе като с равен на тях,иначе няма да стане .Така виждам поне аз нещата.Защото не си на 5-6 години , нали?! За да ''господстват'' над теб и поведението ти.Гузно ти било , ами дай след като на всички понякога ни е гузно да тръгнем се жалваме и извиняваме , ще се оправят ли нещата ,а ?! Прояви малко характер момиче , покажи ,че и ти имаш право.Не скланяй глава така лесно ... за всеки повод! НЯМА!!!

Стегни се ,ако не се оправят нещата по ''твоя'' начин , пробвай по ''моя'' .

Тъпо ми стана.. и за друго. Тази сутрин докато ми се караше и викаше.. каза че аз трябва да се съобразявам с тях и ако се случи те да се съобразяват с мен - това е признак на добра воля.. от което разбира се , се почувствах зле . . и малко незначителна..
    Знам, че си права MimiKalcheff93 , но като всяко дете.. момиче ддзн, си обичам мама супер много и не искам да ми се сърди.. колкото и да не я понасям понякога, ми е болно като ме гледа лошо и не ми говори..
    I don`t care .. ;] ..

Тогава майка ти е келеш.Sorry за израза,ама ...аз пък не разбирам как може се държи така.Не вижда ли ,че я обичкаш и държиш на нея?! WtF?! Ако аз бях на твоя място мацка нямаше да дърпя ,чесно ти казва.В семейството ми сме само силни характери - майка ми , баща ми, дори полу сестра ми , баба ми , всичките са някакви ''чешити'' дето им викат.Всеки има нещо , някаква черта от характера , кяото е кофти .Някои и повече де , като визирам себе си. Но виж , никога ,ама никога не са седържали така без причина.Знам ,че правят нещата за твое добро, н понякога ти се струва, че го правят точно обратното ,защото на теб не ти изнася по тоя начин и ти е криво. Но виж , ако майка ти е пич , казвам го образно казано ( нищо лично и без да се засягаш ) няма се държи така с теб.Ако е зрял човек здраво и пълноценно мислещ няма да постъпва така , да крещи , а ще дойде и ще поговорите.То не става само от едната страна на стената да прекарате чаша с мляко нали ?! Трябва да се направи дупка или отгоре единия да подаде другия да поеме. Същото е и при вас ти даваш сигнал ,че си виновна ( което е абсолютна грешка според мен) и искаш да се оправите , а тя трябва да приеме тоя сигнал и да си подаде ръката за да хване чашата с млякото .
    Незнам...ама майка ти е ... айде да не казвам дума незнам иаз точно каква ще я опише... и може ли изобщо е друг върпос.И по точно не майка ти , ами нейното държание и поведение спрямо теб!

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    И при мен е подобно, ама не се изхвърля така.Вземи да и поговориш с нея, защото наистина не осъзнава каква дъщеря има

ОМГ ! Тук видях някои да казват да игнорират майка си . . Хора вие нормални ли сте . . ? За мен майката е най-важната в живота на едно дете, въпреки, че тя не е е баш дете, но все пак й е дъщеря ! И винаги ще си остане такава. ! ! И аз се карам с майка ми и тя ме нагрубява, но това за да стана по-добър човек, за да разбера, че трябва да съм по-добра или умна и т.н. .. Според Ани, когато ти се кара й се усмихвай . . не давай поводи да се карате, когато те нагрубява не й обръщай особено внимание ! Според тя те обича, но просто по някой път така става, че дори и да ти вика и да те обижда, тя пак те обича. Радвай се, че не те глезят като други майки, защото така децата стават лигави и става ! No comment ! Спокойно с течение на обстоятелствата ще се разберете все някога . !

Град
    София
    Не може да разчиташ на родителите си за всичко за жалост.... Просто тя е живяла във времена,през които е било немислимо 1 дете дори да опитва алкохол.Имам 1 фр дето майка му и баща му са на по 35 години и са ебати пичовете..ама при повечето не е така.Просто скланяй глава за някои неща и тва е .Не влизай в тежки конфликти щото може после да не те погледнат...

Ще бъде малко банално..но все пак..ПОЗНАТО !

Много е неприятно да се чувстваш безпомощен когато се скараш с ваще и се чудиш кво да правиш...аз обикновенно си взимам телефона и ключоветe,тегля им 1 майна и си излизам от нас и не се прибирам по 1-2 седмици и като им натежът гащетата почват да ми звънят и да миришат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си