Цитирай Първоначално написано от whitediamond
Цитирай Първоначално написано от Unendlich
Цитирай Първоначално написано от silvana95
ебахти развратното даскало

ахахха, гг

Също така искам да добавя, че училището е институция, в която се учи, а не си показвате чувствата един към друг. Независимо какво сте правили или не сте, вече сте създали кофти впечатление в учителите и определено няма да ви се размине нищо. Няма да се учудя, ако изгонят приятелката ти. Какво да правиш ли ? - Учи си уроците и не се занимавай с гаджета в училище. Не е там мястото, така не само те 2-те учителки ще ви мислят за "леки момичета", ами и целият им колектив.
Това са пълни глупости.Това,че ходиш с момчетата автоматично не те прави "леко" момиче. Явно госпожата която го е казала е куха лейка с ограничено мислине.Какво лошо има в това да си имаш гадже....

То може да не я прави за мен или за теб, или за когото и да е другиго 'лека' , но за учителя явно да. От мен и от теб не зависи нейното развитие, но от учителия 'и ДА. И ако е някоя даскалка с консервативни разбирания, горка 'и майка. Пък и аз също съм на мнение, че училището е, за да се учи. Градинки, паркове, улици и домове бол - където ти е кеф се натискай, но точно училището не е уместното място.