- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Impulse.bg приятелии
Здравейте!
Имам няколко въпросчета спямо impulse.bg и моля да пишат само хора, имащи регистрации в сайта, поради простата причина, че знаят за какво става въпросТаа искам да попитам:
Нормално ли е да казвам на хора от impulse.bg "обичам те....." ако са ми симпатични, а и те са ми писали "обичам те"? Малко тъпичко ,ама всеки ден нов човек от моя град или дори от другаде ми пише "обичам те" , а дори не се познаваме . Нормално ?
Другото е да попитам : Много често си пишеме с някои хора от моито даскало сърчица, целувки и т.н. в impulse.bg , а не сме се запознавали лично. Аз ги знам по име, сигурно и те мене и мога ли да им се усмихвам в даскалото, все едно се познаваме. Тоез води ли се, че сме познати, ако само в импулс си пишем .![]()
Смешно, смешноо, амаа това е истината ...
Надявам се да сте ме разбрали, пък ако не питайте .
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
И аз съм така. И незнам к'фо да ти кажа. Просто си се поздравяваме и т'фа е.Иначе до сега не са ми казвали "Обичам те".
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Крайно време е тоя импулс да се затвори с поправка в конституцията...
Абе вие знаете ли изобщо какво значи "Обичам те"? Влагаш ли някакъв смисъл в тия думи или се превърнаха в поредната малоумна фраза, осквернена от импулс, флиртче и етц?
Като ги чета тия теми ми иде да емигрирам на секундата...![]()
![]()
И не не е смешно, тъжно е...Ходи си пиши "обичам те" и не чети тука, че ще си изгубиш от ценното време за писане на безлични фрази и гримиране...
1 въпрос може да събират коментари и повече + може да искат да превличат внимание![]()
2 въпрос ми за мен много не се води като познати може да искат да се запознаят с тебпо този начин
![]()
Понеже преди 2 3 години си напрайх регистрация щи кажа,че тоя импулс е супер огромна тъпня! От тъп - по-тъп го правят! И ми е смешно,когато някой ми пише сърца и целувки без дори да се познаваме. Все едно - Вървиш си по улицата и някой почва да те целува ...![]()
... И с тия приятелстваа.. Като тръгнат да дават приятелства без дори да напишат 1 коментар и без дори да сме се виждали ми стават супер смешни!! И с тия плЮсчИтЪъЪъЪъъ... бегИ манИ... Тоя сайт е толкова зле,че няма на къде... Не съм си влизала сигурно от миналата година...
.. Ии... Не не е нормално...
ПС: Или пък като почнат с тия оУнчИтъЪЪЪъъЪъъ.. Кви оунове ,к`ви 5 лв бе?! Нито се познаваме ,нито нищо ,че някой да иска да ме притежава.. WTF?!?!!?!?!...![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
УбичкЪмтЪъъъ МуциИиии![]()
Много са ми лигави!Правят го само за да се харесат и да им дадеш плюсче.
Съгласна съм с amk933 тея думи вече нямат никакво значение.Жал ми е направо...Някви кухи лейки станали гаджета,и за да го покажат пред всички си праят една "сладкъ" снимчица,и отдолу пишат "Слънчице обичкам тааа" Олеле да повърнеш е малко...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
^^ Или пък по скайп - миличкооооооооооооооооооо о обичкам тееееее , завинаги заедноооо ... и гледаш след има няма 2 седмици - еее твойта майка не сикам да те виждам педераст грозен.. WTF?!?!![]()
+1 ! Ей тва е тъжната истина !Първоначално написано от elito0o0o0
"обичам те" вече за здрасти го имате хаха
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
...да се смее ли човек, да плаче ли...
--Лудите, лудите - те да са живи!
`Много ясно бе миличко! Обичам теПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
`
![]()
![]()
![]()
![]()
Даа и аз много те обичам!Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от Nestlee
Ами на мен така 2 момчета от мойто даскало ми писаха в импулс и после си станахме фр.. даже единия ме харесваше, нещо от тоя сорт, а за обичам те незнам до сега не са ми го писали, освен някой приятел.
Хора много , Човеци малко !
О,Паоло скъпи,обичкам си теееПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. dPa3HuTeJl много ме кефи името ти \/
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Хах мерси,и твоето е хубавоПървоначално написано от December
![]()
![]()
-Albert Einstein
Хаха,има нещо вярно... Ебати тъпото излиза всеки втори да ти пише колко мн те обича.То така се губи всякакъв смисъл на думите. Да не говорим,колко перверзници има в сайта "ще те скъсам бейби", "само да ми паднеш" :P Иначе цялата тази лигня си е за пред хората-за по-висок рейтинг,повече фр,повече коментари,абе да се правиш на мн оборотен...Първоначално написано от December
.Първоначално написано от amk933
Абсолютно съм съгласна![/img][/list][/list][/code][/quote]
Абе и мен са ми писали "обичам те" хора дето не ме познават, ама кво да ги прая.. Те си пишат, аз отвръщам някоя емотка и туй то. Сега вече и не ми пишат, понеже мен не ми се занимава с тая работа "получавам-връщам-получавам.." Иначе имам приятели, на които наистина съм била сърчица и обичкам си те, ама понеже наистина е така.
Може да е от съжаление.
тъпи сайтчета
не познаваш там дадени хора които са си направили профилчета ама използваш така силните думи Обичам те !![]()
както и да е.. няма да разсъждавам че ще стане дълго
![]()
съветвам ви да не си промивате мозъка със сайтове като Импулс![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
+ ... т'ва е адски малоумно. Кво е тва обичам те уе, все едно си казвате здрасти. "МилУуУу, Здастии, обичам тееее, как се казваш.Дай ми ОунЧии и Плюсчии после плс :* " ЛЕле вие сте ... нямам думи.Първоначално написано от amk933
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.