- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли гол/гола?
Миналото лято в големите горещини съм спала и гола.Имаме климатик, ама не знам... По-добре ми беше да спя гола на горещо.
![]()
По боксерки,гол,с дрехите,пиян... Секак си заспивам ..![]()
Не спя гола.. Обикновенно спя с няква блуза/тениска/потник и едни гащета ..![]()
мне, не обичам .. може би по гащички![]()
Айде ве всички само пи6ете пък нито една снимка няма.Бива ли така(само момичетата,да не изпедерасяваме все пак)
![]()
![]()
![]()
А по темата:Преди няколко дни спах гол,ама още преди да заспа са надръвям и ми трудно да заспа, а и усещането е някво странно.Абе бих спал ако няма никой у нас.![]()
не просто няма начин![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
понякога когато е много топло и съм сама в нас или пък след секс обичам да заспивам гола до приятеля ми![]()
Винаги, когато имам възможност - когато съм сама вкъщи или когато няма кой да ме притеснява в стаята ми![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
В тоя студ , едва ли.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
мама казва че пижамите са много скъпи и у нас всички голи спят![]()
![]()
Случвало се е.![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Не. Не ми е удобно.
Един път реших ма по едно време малкот соколче реши да се надигне и за малко да бръкне в контакта...![]()
Зависи дали съм сам .. и зависи кой лежи до мене![]()
Exorcism !
само по гащи![]()
Просто аз
не , но ако съм сама в нас да ;д
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Незнам нещо не ми харесва гол да спа защото нещо не ми е удобно на патката :P
+1Първоначално написано от maggie111
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?