- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли гол/гола?
Аз спя гола само през лятото...![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Веднъж след секс с приятелят ми..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Не,най много по прашки и сутиен през лятото ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Зависи ... от сезона и до кой се събуждам..but still и аз мисля , че не е хигиенично .. макарче повечето неща които правя са такива
![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
мне..само през лятото
много обичам да спя гола дори и през по-хладните дни ето и защо постоянно съм настинала![]()
![]()
Редовно.
Ние с приятеля ми всяка нощ спим голи, независимо дали е зима или лято, и е страхотно. Плюс това няма нужда през нощта да се събличаме. :P
мн ясно че Не !
аз си спя с една пижама и ми харесва![]()
зависи...обикновено като съм пийнал спя гол![]()
![]()
мдааа...спя гола... но само когато мъжете от наща къщаа ги няма,големи са навлеци,иначе от майка ми не ме е срам...
![]()
![]()
![]()
Миии рядко,защото все някои ще има у нас.До сега само един път спах гол ам нищо по-различно не е и не ми направи впечатлениес боксерки мисля че е по-добре :P
Да лятото все едно плувам в небесата хаххах
чисто гол никога несъм спал иначе винаги си спя само по боксерки независимо къв сесон е![]()
![]()
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
По гащи мразя да ми се мандахурца на ляво и дясно![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
нее
Понякога по бикини![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Не. Най - много по сутиен и бикини през лятото. Но иначе не ми е комфортно...![]()
Fuck oFf;]
Лятото когато съм сам. Спя със сестра ми в стая