.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Малка мозъчна дейност
    ще те бия аз тебе!
    нямала съм мозък ...
    Руса си.

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на Callisto
    Ами моя си ме определя като перфектното момиче, въпреки че знам че имам много недостатъци в характера.
    -готвим си заедно и му приготвям винаги неща, които обича
    -търпелива съм и гледам да не му правя проблеми
    -правим си редовен секс и всичко, което пожелае...той също ми се отплаща
    -напълно еднакви сме: не само времето м/у рожденните ни дни е 1 ден, една зодия сме, еднакви характери, еднакви интереси, хобита...

Външен вид:
    -средно висока
    -черна дълга коса
    -бадемови очи
    -цвят на кожата не мога да определя( 1 съученик го определи като снежно бял и ми вика Снежанка, но за мен е по-тъмен).
    -гръдна 92, подгръдна 72 (стегнати и големи)
    -килограми 40
    възраст 17 и полувина

С гаджето слушаме един и същи стил музика (метъл), на пиене сме си чиста конкуренция както и във всичко друго. Гледам да не го бия много, понеже това ще смаже мъжкото му самочувствае и ще се сдуха, но какво да направя като вечно губи. Даже и на компютърните игри го бия.
    Разбираме се перфектно, огаждаме си един на друг и най-важното обичаме се.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Ами моя си ме определя като перфектното момиче, въпреки че знам че имам много недостатъци в характера.
    -напълно еднакви сме: не само времето м/у рожденните ни дни е 1 ден, една зодия сме, еднакви характери, еднакви интереси, хобита...

Външен вид:
    -средно висока
    -черна дълга коса
    -бадемови очи
    -цвят на кожата не мога да определя( 1 съученик го определи като снежно бял и ми вика Снежанка, но за мен е по-тъмен).
    -килограми 40
    възраст 17 и полувина

С гаджето слушаме един и същи стил музика (метъл), на пиене сме си чиста конкуренция както и във всичко друго. Гледам да не го бия много, понеже това ще смаже мъжкото му самочувствае и ще се сдуха, но какво да направя като вечно губи. Даже и на компютърните игри го бия.
    Най-доброто което някога съм чела

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Kaк си представяте перфектното момиче?

Цитирай Първоначално написано от robertdowney
    Kaк си представяте перфектното момиче и какво бихте я карали да прави за да ви задоволи? Аз бих искал дА е като робот кайто прави всички мой желания даже и унизителни .
    Да е ненаситно животно в леглото, да е около 163-167 висока, спортистка с нормален ханш и гърди големи, но не прекалено.Да има чаровна усмивка и излъчване. Да е независима, да не е досадна и да ме слуша, а да не се опитва да командори, защото просто при мен е невъзможно. Да е добра домакиня, а не да се налага аз да я уча да готви(това е изключително важно). Дали ще е богата или бедна няма никакво значение, важното е да е интелигентна, но не да знае цялата история на Италия или да е експертка по Биохимия, а просто да знае кога да говори, как да ме представя и да си знае мястото. Да знае как да се облича и гримира, като хората, а не да изглежда, като дива селянка. А, да... за малко да забравя.. в никакъв случай да не е по-голяма от мен с повече от 1-2 години.

Общо взето мираж. Ако някоя си мисли, че покрива норматива
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Callisto

Външен вид:
    -средно висока
    -черна дълга коса
    -бадемови очи
    -килограми 40
    възраст 17 и полувина

Звучи добре съотношението гърди-килограми. Към 45 ше са ти перфектни, ако не си много ниска. Не знам само какво трябва да е гаджето ти, ако можеш да го биеш... не искам да си представям.
    Temet Nosce

벨야카

Перфектното момиче?

Аз не си го представям аз го имам.

Ах...
    Първо и най-важното е да е Момиче
    Брюнетка висока около 167-170
    страотно тяло и задник, и да вярва на всичко кфот кажа

няма я перфектната,няя начин си я представиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми