- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване с епилатор
Здравейте.
Преди си бръснах краката, защото е по-бързо, по-лесно и безболезнено.Обаче след бръснене много ме сърбят целите крака и се прави на рани, все пак съм момиче и не е красиво като съм с рокля да се виждат одрасканите ми крака.
За това пак се върнах на епилатор преди като го правих всички косъмчета се махаха и чак след седмица пак го правех.Сега след 2-3 дни отново има косъмчета и най-лошото е, че не се махат всички?
Някакви идеи?!Всичко правя както преди съм го правила..
Това е,защото си ги бръсналаКато ги махнеш още няколко пъти пак ще започнат да излизат по-бавно
![]()
аз ти предлагам да отидеш 2-3 пъти на кола маска и после да си продължиш с епилатора![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Момичета повече от месец съм с епилатор.Смятам, че трябва да се е нормализирало до сега? :С
най-добре отиди няколко пъти на козметик да ти ги махне .. пък после с епилатора.. ще ти оредеят мн и ще станат по-тънички![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ще трябва да потърся по интернет къде се предлага тази услуга.Тука в Белгия не е много популярен метод.Никой от хората, които познавам ,не го правят.Даже не знам къде се прави ,къде има студия .Ще трябва да се търсиМерси все пак.
^ сериозно ли![]()
нямате козметиции?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не са като в България на всеки ъгъл. Студия за красота колко искаш, за нокти, за коса, но никъде не съм прочела никога за кола маскаКойто го прави сам го прави най-често.Ама наистина от всичките хора ,с които съм говорила на тая тема, никой не ги маха така.
Не може ли да си купиш кола маска или ленти и сама да си ги махнеш.То на краката е най-лесно самаПървоначално написано от DevilWish
Аз правя огромната грешка зимата да ги махам със самобръсначка,а лятото с епилатор и аз го имам тоя проблем....
![]()
Ами и аз така направих зимата с бръсначката . .Еми да май ще трябва в къщи да си го направя.Защото ако все пак намеря козметик 100% ще ми излезе толкова скъпо, че ще предпочитам да ги бръсна всеки ден ако трябва от колкото да дам толкова пари.
точно. В Гърция за триъгълника само е 120евро, а цялото е 200евро, кво да говоря. Иначе краката беше 50евро.Първоначално написано от DevilWish
И там има доста малко жени/момичета които ползват кола маска.
Иначе както предложиха най - лесно е да си правиш сама, или някоя приятелка. Кажи на някой познат да ти прати от бг...