- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко започнахте да пушите?
Вие сте на ход :P
На 12 ..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
не пуша..
според мен има доста такива теми![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Е аз започнах ваканцията между 1 и 2 клас значи съм бил на 8-9 години някъде. Що няма такъв отговор?![]()
М/у 8 и 9 клас. Значи 14- 15. Вече не пуша ^^
Първоначално написано от Abigoria
Вафла..
НЕ пуша !!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
16
не пуша, ама съм съм пробвала на 12-13..
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Защото не смятам че хора под 12 години ще започнат да пушат и ми се стори за излишен.Първоначално написано от alexandr0v
абе ти сериозно ли си пропушил на толкова..Първоначално написано от alexandr0v
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Опитвала съм си, но не ми хареса. Бях на 13год.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
на 15 ама ся ги спрях![]()
Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.
Напълно сериозно, но не ги дърпах навътре. От 3-4 клас някъде започнах и да ги дърпам вече.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Не ПУША!!...Но съм пробвал за първи път в 1ви клас![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Комплексирани лапета... много ли е модерно да пушите и да смърдите на потни мангали![]()
<3
И аз тва викам.. харчат по 3-4 лв на ден да се тровят... Ама на нас (непушачите) кво ни дреме.. Тяхно си е здравето!...Първоначално написано от vankatawe