- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 34/
мда.. лятото няближава, но тази вечер ще вали снягПървоначално написано от mrtn
![]()
ооо спокойно,и аз имам нещо подобноПървоначално написано от Nakadah
![]()
миналата година като почнаха да летят тия работи от дърветата и ходех по улицата и ми течаха сълзи,носа ми също .. се едно плача![]()
ма то към кфо ли нямам алергия,не се и очудвам![]()
Мене алергията към котки ми се появи на 14 ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
как ми липсва снега ако знаеш..Първоначално написано от Nakadah
![]()
направо ти завиждам..![]()
Вафла..
това ми е единствената алергия която имам, и която не мога да си обесна от къде я имам, защото се появи от нищото... но наистина МРАЗЯ ТОПЛОТО! иначе преди да завърша даскало, знаеш ли кво беше яко да влезнеш в час с слънчеви цаиси, и учителя да ти вика махай ги, а на тебе очите ти да са червени с бели боклуци на клепачите.... Е вече не ми е толкова силна алергия, ма пак е гадно...Първоначално написано от MaLty
Тва си е чиста алергия. Във момента има някви глупости където намаляват ефекта на алергията. Аз имам нещо подобно когато се разхвърчат мъхчетата и другите гадости.Първоначално написано от Nakadah
е гадно е знам ..Първоначално написано от Nakadah
алергиите не са наследствени,ама и аз не знам от къде имам толкова много ..
майка ми и баща ми никфи алергиите нямат,а аз направо ..![]()
I did
отивам да си оправям руното![]()
![]()
I did
точно това казах, че това ми е единствената, ма сега е по отслабнала... надявам се да изчезне в близките години...Първоначално написано от Metal
Тя докато изчезне ще се появят и лекове против нея. (:Първоначално написано от Nakadah
Ох как се радвам че няма такива глупости..
Но сега скоро ще ходя да си правя изследвания, поне да видя как съм, че взех да се плаша нещо.![]()
Вафла..
мда.. и аз докато живеех в БГ трябваше да ходя на некви глупости за сърцето на всеки 6 месеца защото блаблабла(Български доктори), от както съм тука дори не съм ходил на такова...Първоначално написано от mrtn
![]()
Боже.. нямам думи вече за лекарите тука..Първоначално написано от Nakadah
Вафла..
Пффф наложи се да постна тема във Здравни проблеми и болести.![]()
Много добра кола.Първоначално написано от Nakadah
ти там си от активнитеПървоначално написано от Metal
![]()
само внимавай, че там най-лесно се лови бан![]()
Аз ставам, чао ви![]()
Вафла..
Писал съм и внимавам. Ама имам проблем с гърба от близо 2 месеца и е супер гадно и се наложи да я постнаПървоначално написано от Nakadah
![]()
тежести дигаш ли?Първоначално написано от Metal
ПС: отворил съм 10 новини, и ме мързи да ги чета![]()
МИ само гири и 2 пъти седмично шанга. Ама скоро почвам фитнес и ще се увеличат.Първоначално написано от Nakadah
Защо?
защото от тука ти идва проблема...Първоначално написано от Metal
когато дигаш гири, гърба трябва да ти е изправен, и да не го мърдаш... ти дефакто мърдаш гърба като дигаш и от там идва болката...
О никъф шанс да е от това. Повярвай гирите ми не са толкова тежки 6 кг. са и ги вдигам точно както трябва. Ако ги вдигах със мърдане щях да си зема по малки. ИЗобщо не мърдаПървоначално написано от Nakadah
. Може би ще ида на лекар. Ще видя.
следващия път като дигаш гири се опри на стената с гърба...Първоначално написано от Metal