- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 34/
Ще го направя.Първоначално написано от Nakadah
![]()
+ 6 кг гира за 15 годишен въобще не е малко...
Още не съм ги навършил 15 и аз даже мисля да си взимам 10кг. Защото тази вече и свикнах и не ми прави мн. впечатление. А ако се вдига мн. от лежанка прече ли?Първоначално написано от Nakadah
![]()
ми нека ти кажа че аз ако дигам тежки гири права 20 дигания с 25 кг, 20 дигания с 30 кг и 20 дигания с 35 кг, но никва полза няма от товаПървоначално написано от Metal
предпочитам да направа 100 дигания с 10 кг... Повече ефект има, и той даже е по важен, а от лежанка колко дигаш?
+ аз права още 10-15 упражнения за ръцете, т.е за всички муски на тях...
Ми правя 20 със 20кг. лежанка за загрявка. после 10 със 30; 10 със 40; 5 със 50 и накрая ако не съм изморен мн. правя още 10 със 40.Първоначално написано от Nakadah
Ама това става 2 пъти във седмицата защото само тогава имам физическо, а във салона имаме мн. добри уреди.
50 кг за 15 годишен си е бая...Първоначално написано от Metal
ти как шващаш щангата? по в средата, или по в края?
По във края естесвне. Пускам до 2-3 пъста от мен и поле вдигам. Издишване при вдигане и вдишване при пускане..Първоначално написано от Nakadah
По във края естесвно. Пускам до 2-3 пъста от мен и поле вдигам. Издишване при вдигане и вдишване при пускане..Първоначално написано от Nakadah
ако ги хващаш по накрая раменете ти ще станат по широки...
Няма да ми прези толковаПървоначално написано от Nakadah
Ако си ме виджал значи ще знаеш че моите хич не са широки (:
казвам ти го защото само педалите имат къси рамене, хубавите момчета са със широки рамене...Първоначално написано от Metal
Тамън ся като се по издължат ще станат первеПървоначално написано от Nakadah
![]()
не го казах с обида...Първоначално написано от Metal
Не се безпокойПървоначално написано от Nakadah
.
http://www.teenproblem.net/news/s/19116.html
ИИИИИИИИИЛ!
ако си на неговото място?Първоначално написано от Nakadah
![]()
аз винаги съм казвал че англичаните са най-тъпата нация на света...Първоначално написано от Metal
Българите са на първо мястоПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Българите са злобни и комплексирани, но не и тъпи...Първоначално написано от Metal
така е но има и много тъпи. Малко са българите които отиват във престижни университети и колоко българи са получили нобелова награда?Първоначално написано от Nakadah
което пак подчертава моето казване!Първоначално написано от Metal
ПС: аз съм отишъл в престижен университет...![]()
Знаем. АЗ лично познавам 4 човека които са във Америка, бълари във многооо престижни университети. Prinnceton /двама там - единия е сетра ми, другия златен медалист на международна олимпияда по Физика/ ; Harvard /сребърен медалист/ ; MIT /бронзов медал по биология/Първоначално написано от Nakadah
Какво смяташ?
смятам че в тоя форум няма хора, а в бг би трябвало да е към 11 часа..